THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

May 2, 2009

Ntah..

as always, aku kluaq awai lagi time exam.atleast kali ni xdak r awai sgt sebb aku kluaq time lagi 40 minit nk abih masa.so, kira da improvement la kan. ahaks.so, cmna tadi paper pad204-principles of public administartion. ntah la. 50-50. ada soklan aku jawap facts ada soklan aku jawap logical thinking ada soklan aku jawap guna 2 2 method.apa yg pasni, aku mmg xble nk dpt a r utk public ad.so, whatever. xkesah la. skrg tinggai satu paper lg, accounting 1. aku nk score paper ni.tapi masalahnya demam aku ni cam ser tol.xbek2 g. siot tol, napa aku slalu sgt sakit sem ni. aku pun xtaw napa.. ish2.

2 Spits On My Face:

Sha said...

gud luck account.. i rasa i mcm bakal repeat jer paper ni.. takut btol. dah la slalu tak dtg kelas. sem ni pun i slalu sakit jgk.. dugaan kan? sabo jerla..

aCe+ said...

sha- ala ble pny.. jgn risau. wat leklok k utk final t. plus ada lg brapa hari utk study account so pulun r abih2. ok? gudlux!

Blog Archive