THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 28, 2009

Pemimpin Yang Bijaksana

slama 19 tahun lebih aku idup kat dunia ni seriesly aku xpenah nk taw atau mencari makna nama aku.seriesly. bukan xpenah terpikiq apa maksud ADAM AR-RASHID tuh? penah. tapi then aku just leave it. wat bodo ja. pastu tadi, dia tanya aku. awai2 aku blur nk jawap cmna. last2, ngaku ja la yg aku xtaw. pastu aku igt nk just drop it as always tapi then aku terpikiq smpai bila aku nk xtaw maksud nama aku. then aku text mummy aku tny. mummy aku pun plek tanya napa skrg baru nk tanya. aku ckp blk yg aku xpenah nk terpikiq sblom ni. then mummy aku gitaw, maksud ADAM AR-RASHID tu "Pemimpin Yang Bijaksana".. wow! mendalam maksud dia tuh, n mummy aku yg bagi nama tuh. 3 minggu dia pikiq nk bagi nama apa. seriesly.skrg baru aku nk taw.hahaha. bengong? bodoh? juckless? reckless? maybe i am tp ntah r. maybe aku ni mmg jenis yg xambik pusing. tgk r maksud nama sendri pun skrg baru nak taw. ish2. ini lah diri aku. ha3. nak taw reckless x reckless aku ni dulu awai2 aku igt nama aku tokwan aku yg bagi, sampai around umuq aku 15 tahun kot aku igt cmtu.last2 baru aku taw yg mummy aku sendri yg bagi nama tuh kat aku. ahaks

2 Spits On My Face:

Sha said...

wow.. what a great meaning of name. haha.. br tau? adam... adam...

aCe+ said...

sha- series baru ja taw ari ni.xpenah nk ambik pusing pun sblom ni.teruk kan? ahaks

Blog Archive