THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

May 1, 2009

CintaiLah Org Yang Cintakan Kita Bukan Try Miliki Orang Yg Kita Cintai

bagi sesetgh org mmg betul statement ni utk diorang. kan? watpa nk susah g kejaq org yg blom tentu menghargai cinta kita or terkejaq2 org tersebut yg blom tentu menghargai cinta kita. tol x? mmg ada strong argument pada title entry ni.. n sestgh org mmg percaya n pegang teguh ngn statement tuh, tapi cam besa r, aku musti r bertentang arus. aku mmg pelik! perception means nothing, reality is everything rite? watpa aku nk ikut org? watpa aku nk ikut apa yg society demanded for? bagi aku, apa yg penting hati aku, apa yg aku nak, milik sapa hati aku. kalau aku kena kejaq ke ujung dunia pun org itu, aku akan wat.. nak prove? cmon, dah byk method aku cuba kan? aite angel..? its okay, if u stil wanna play hard to get, or u stil aint gonna crack, no sweats babe! im gonna keep on fighting.. apa ckp td, first word yg kluaq dr mulut tu slalunya kebenaran. well first word yg kluaq dr mulut aku td, "well maybe hati aku akan brubah, kalau dia try hard tapi aku susah nk crack gak" tol x? well maybe bg ang, ang ambik point kat "maybe hati aku akan brubah" tapi yg sebenarnya main point ayat tuh kat ujung "aku susah nk crack." so, stick to that.. sbb what ever it is apa yg penting bagi aku lah, apa hati aku nak, kaalu ada org yg nak kat aku, dia ble try hard, ble try mcm2 cara tapi aku xkan crack. well, xble nk kata takkan tapi susah nk crack. im stil normal human being thats not perfect okay. org slalu ckp aku ni cepat fall, tapi facts yg org slalu terlepaih pandang ialah aku mmg cepat fall kat org tapi bend atu akan ilang cmtu ja as time flies by except kalau aku betui2 suka kat org tu, fall jadik suka n then jadik cinta. fall, suka n cinta 3 benda yg berbeza okay. bohong r kalau kata xdak lelaki yg xfall lgsg xsapa2 even if kapel. tol x? benda tu aku slalu panggil love addiction, mcm flu jew. pasni 2 3 hari plg lama pun seminggu ilang r n the true love of our heart will still remain proetected deep deep inside. ya, aku pecaya kepada true love! aku pecaya pada takdir.. aku pecaya pada qada' n qadar. true love xkn tetiba jatuh depan mata kita unless kita xcarik benda tu. maybe x bg gurls, tapi bg guys like me, aku kena mencari, kena brusaha, sbb suma org layak utk dicintai n mencintai.. ya possibility utk kita end eup sbg couple mmg susah, mmg tipis, tapi xbermakna aku akn give up da fight without trying hard. ya, mungkin ang bukan true love aku "angel.." sbb aku sendri xsure lg tapi xbermakna aku xkn cuba. mcm aku ckp , try n error. maybe u r my true love my dear, u n i both dunno it yet. so whatcha saying "angel..".. willing to give it a shot??
p/s-dekat 8 jam kita lepak skali td sembang2,kutuk2, luah mengluah, hati ke hati, dr pukui 9.30 pagi sampai pukui 5. wow! one of the moment yg aku xkn lupa sbb aku xpnah lepak or sembang2 ngn mana2 gurl selama tuh series! like i said babe, u r special "angel.."! thanks sbb buat demam aku baek.. seriesly..

7 Spits On My Face:

Sha said...

"CintaiLah Org Yang Cintakan Kita Bukan Try Miliki Orang Yg Kita Cintai"

i dont know why, but i'll stick 2 that..

aCe+ said...

sorry, not me sha. im different okay! ahaks

nadhsamuel said...
This comment has been removed by the author.
nadhsamuel said...

I DO agree with Sha's statement. But, I can't.
In my life, I do love only seorang je, after doing a math ni tahun yang ke 5.and I still akan tunggu walaupun beribu tahun.

-It was real me-

aCe+ said...

nadhsamuel- well nadhsamuel, most of people stick to dat statement but not me, im a freak though.ahaks. im different from others

ima said...

actually as a girl...
statement sha 2 sesuai...
tp kalo in real situation..
aku mcm nadhsamuel...
ntah...
so ace 8jm yg mbazir kan???
baik bc pblc admin...
sapa suh ko lyn aku...
hahaha...

aCe+ said...

ima- wel cik imah, kalau dlm sitausi ang mmg seswai pun mencintai org yg cintai ang. maybe betui gak. statemen "cintailah org yg cintakan kita bukan try miliki org yg kita cintai" seswai utk gurl, guys the opposite. laki yg kena kejaq, n pmpn yg kena lari, so larilah jauh2 cik imah. ill chase u down. membazir? xah.at least demam aku baek kot. tahnx sbb belikan breakfast utk aku.

Blog Archive