THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 27, 2009

Adam Ar-Rashid. The B-Side Story

org slalu kata aku baek, based on what they saw. yang sebenarnya? well, to b honest susah nk determine diri aku yg sebenar sbb aku sendri xsure aku tergolong dlm kategori mana. baek, mungkin ya sbb aku xjahat sgt in term of mixing with the society. plus aku kdg2 ikut flow gak walaupun aku denial byk. sbb aku aku ikut arah bertentangan aku perlu ada company yg ikut skali. kalau aku sorang2 borink r.xbesh. jahat? mungkin ya sbb aku byk sakitkan, rosakkan, hancurkan diri sendri. org len pun kdg2 terkena tempiasnya. maybe betui gak apa yg yg sir bad ckp time aku part 1 dulu, people are naturally bad. bukan baek. hanya berpura2 utk menyesuaikan diri dengan situasi. mungkin aku fake, in term of letting people judge me, tapi aku honest bila aku bawak diri aku. kalau jumpa org2 baru, aku tunjuk truih awai2 sifat2 buruk aku. xdak cover2. ya kdg2 org confius ngn aku. jap2 jadik baek, jap2 jahat. senang cita aku dua2 ada. plus, mana ada manusia yg truely purely perfectly good n nice kan. kalau ada pun depan2 jew, blakang2 maki hamun suma naek, standed r tuh. aku pun wat cmtu cuma kdg2 aku depan2 pun aku tunjuk prangai truih. n aku xkesah pa org nk kata. sbb last2 org aku discover gak diri aku yg sebenar. biaqlah apa yg org nk kata pasai aku, i dun give a damn.standed r mulut org. aku pun byk mengata org gak.ahaks. aku xpenah nk benci org, kecuali org tu yg stat wat prangai cibai ngn aku, stat carik masalah ngn aku. series, aku xbenci org cuma kadang2 xsuka ada la. kalau org kata aku baek, aku just senyum ja. ish2, ang ni xkenai aku betui2 lagi.ahaks.pada dasarnya mmg aku bnmpk baek cuma kasaq ja kdg2. lama2 baru org akan nmpk benda tu. penah gak dulu aku try nk jadik bajet, jdk budak baek, tny r member2 aku dulu time aku baru masuk uitm kedah n time dpa1b dulu. aku jadik baek awai2 cover2 mua, last2 hampeh gak. xble nk sorok diri aku yg sebenar.susah. at last, i choose to be myself.xpyh nk bajet2.hm, napa aku tulih suma2 pasai diri aku ni. just nk remind org2 yg slama ni kalau ada yg rasa aku ni baek, n then boom! tetiba discover yg aku ni xsebaek yg dijangkakan, jgn terkejut n jangan jauhkan diri. ni sbg warning or peringatan. so that pasni kalau situation tu jadik org xkn bara sgt nk aku sbb aku dah warning awai2 yg aku ni xbaek mcm yg dijangkakan.just bare this in mind. so that once u discover my true colour, at least hampa suma akan rasa, ooo xpa mmg adam dah pesan pun yg dia bukan baek sgt so dat xdak org akan benci aku gila2. jgn r benci sbb bila dah benci susah nk ubah blk.tu ja la..

4 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Kalau Adam dah wat n3 mcm nie, Adam memang dlm golongan yang baek bah..

Kekadang kita berubah mengikut keadaan..

Itu biasa ar kan..?

aCe+ said...

rekha- betui. ikut keadaan sekeliling gak kan. kalau dah org suma baek xkan la tetiba kita nk jadik jahat plak kan. manusia ni kdg2 cam lalang.ikut angin jew

Sha said...

haha.. aku pun pernah terlintas nk pura2 jdk mcm org len.. akhirnya, it turns out that i jdik who i am jgk.. so, sometimes, xyah la nak berpura2 jgk.. i am what i am. u r what u r.. accept it. cume kalo ada benda buruk yg bole memudaratkan diri, then berubah la sket 4 your own good. bukan nak suruh jdi org len, just, sesuaikan diri dlm sesebuah situasi.

aCe+ said...

sha- pendapat kita sama r.peh!

Blog Archive