THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

March 21, 2009

Sapa Kata Bawah Tiang Lampu Xromantik?

Bohong kalau kata cahaya lampu tepi jalan xromantik.aku taw sgt.aku dah experience sendri.romantik gila2.malapan lampu yg agak samar, ditambah dengan perbualan tentang hati dan perasaan, dan yg paling penting senyumannya yg betul2 buat hati aku cair..ya, hati aku yg slama ni aku letak barrier yg tinggi, a brick wall, concrete wall instead, still jatuh punah n pecah suma halangan itu suma sebab hanya disebabkan ke-romantik-kan time tu.hati aku cair, cair sesungguh2nya.dan aku dah xble wat apa2.hati aku terpaut dgnnya.sbb tu aku dah xkesah apa yg kami bincangkan malam tu, apa keputusan yg dia wat pd mlm tu, xkesah apa2 pun consequences afterthat, apa pun yg harus aku buat sbb aku dah jatuh cinta.jatuh cinta pada dia.senyuman mautnya menawan hatiku.ya betul apa mak aku kata, senang ja nk jatuhkan aku, hanya perlu tawan hati aku, kalau tangkap n seksa aku sekalipun belum tentu aku crack, tapi kalau hati aku dah terpaut,abih la aku.tp aku pasti, hati aku yg dha terpaut ni tidak akan jadik penyebab kejatuhan aku, ia akan jadik pembakar semangat buat aku.


p/s-yes i mean you, ANGEL.u r the one who had conquer my heart.n i've fall for you.seriesly fall.
I LOVE U ANGEL.stil, im waiting for the precious moment to be real.i am waiting, patiently.

9 Spits On My Face:

SuRia MusCHa said...

ela..romantic la adam..
sampai terkantoi kene halau ngn senior sndri hahaha....
adeyh~~
nk scrt recipe..
saff kalo adam treat u scrt rcp, u mintak extra tok i k hahaha

aCe+ said...

suria- aik? pasai secret recipe pun taw? amboi abih tersebaq abih cita suma,u mmg seswai r join gossip whisperer tuh.ahaks

not my story said...

suria! i mmg dah terbau kuat secret recipe niyh..
ouh of coz ada bahagian untuk u..
i order 1 full cake la macam ni..=)
i'll save up half for u..=)
tapi macm mana u tau pasal scrt rcpe?
hahaha

aCe+ said...

saf- aik2? ye ke? tgk2 i yg rasa secret recipe dr u dulu, mana nak taw.

Aiesya said...

adam? romantic? wow.. suprisingly amazing.. haha.. good luck acc esok. da~

aCe+ said...

ecah-thanx for stopping by.ok, gudlux gak utk esok

SuRia MusCHa said...

hahaha
i tau la psl scrt rcp tuh..
i nih kan tukang publisiti..msti la tau.

u letak i dlm gossip whisper grp tuh mmg berkesan la adam..
hahha saff simpan tok i tau!!~

aCe+ said...

suria-hm.orait la tuh.xpa2,saf kalu u ken ablnaja pun i cutting ngn suria gak nnt

Anonymous said...

serius ke u nk my frien???
i kwn ur angel..
she d one that hard 2 get n i x rasa u serius..
jgn mainkn perasaan dia coz i xnk dia tluka!!!!but post u 2 romantc ar..

Blog Archive