THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

January 2, 2009

Award..

peh aku dapat award dowh.nanott.kita sma r..aku pun first time dpt award ni.xpenah dpt award pun sblom ni.hahaha..thanx nanott..




1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

Fakta/Hobi

+aku start pakai nick ace @ aCe+ ni sejak form 4..reason? xble nk gitau+

+aku t-shirt addict..yup.aku ngaku skrg+

+hobi aku byk..download mcm2 benda dr tenet.tgk wrestling, jgn kutuk! skrg antara hobi terbaru aku blogging.+

+aku start wat rambut spikey sejak dr form 2..smpai skrg xpenah ubah lg.suma cacak2 jew+

+aku ni kuat argue..kdg2 benda yg dah konpem aku salah pun aku argue..sbb tu, aku ikut ckp mak aku n join debate team aku time skolah..n kitorang menang takat daerah..negeri kantoi..kat u ni, aku ada join time part one..pastu aku stop,atas sebab2 tertentu+

+aku suka jdk indie..masuk indie di sini bkn dressing rasa indie tp indie dr segi lifestyle.xbergantung kat org.berdikari r lg seswai+

+aku suka dgq music..rock saja.RnB xlayan..tp sbb radio byk sgt mane lagu rnd kdg2 aku terinfluence jugak ckit2..sbb tu aku xsuka dgq radio, plus,aku fuck band indon..sorry.+

+antara suma simbol yg ada kat keyboard aku plg suka simbol '+'..aku pun xtaw napa..sbb tu nick aku aku buh aCe ada +..so jdk r aCe+..+

+aku ni kuat joli duit n xpandai manage duit aku lg..so, im not prepare to face the real world,yet.still working on it+

+pa lg ek fact pasai aku yg aku nk tulih.aku pun xtaw.hmm.hah..aku stat pakai spec dr umur aku 9 tahun..muda kan? chines blood..chinese kan byk mata rabun.ha3+

Dg kuasa yg aku ada aku nk bf award ni kat
+hanna-J+
+Izni+
+LotsOfLove+
+Nadhsamuel+
+fara-aqma+
+Shank+
+Aimi+
++are-kim+
+ayie+
+anwar ibrahim..(seriesly..aku nk tag dia..tp xtaw r dia nk wat ke x.)+

12 Spits On My Face:

hannah joe said...

oh.terima kaseh!

aCe+ said...

wat taw..

hannah joe said...

nnt akak post..
hari ni saja dua post..
ptg kang b4 blk..akak post
:D

aCe+ said...

orait..

FarA AqMa said...

tag again...
ohh man.
yela2 orang wat.
dah 2 kali ni kene tag dgn u.

aCe+ said...

fara aqma-tggu.pasni byk lg i nk tagged u.

blitzizni said...

makaseh ya. :D

FarA AqMa said...

wahhh..melampau la ni.
amboi2....
sbr je la....
hihi
=p

LotsOfLove-Pearls said...

yeah..
thanx..
nnt i post k..

aCe+ said...

izni- ur welcome

aCe+ said...

fara aqma- xmelampau pun/taggged menegratkan siratulrahim.ha3

aCe+ said...

rekah-orait!

Blog Archive