THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 31, 2008

Tagged-tentang Pompuan?

well, shank speselly request kat aku suro wat tagged ni..kat blog dia dia pun dia tulih..actually tagged ni ttg laki but dia tagged aku so xkan la aku nk tulih pasai laki kowt..musti r pasai pompuan..SPOILER ALERT!!! aku bru pas break so suma yg dibwh ni amatlah berbeda dr yg sblom2 ni ttg pmpn yg aku gambaqkan..maybe a lil bit demanding kowt kali ni..of cos r kan..bru break..xkn nk crk yg sama jew..nk imrpove r ckit taste2 aku..ha3.

Ciri Perempuan Idaman Anda :

+first of all aku xminat gurl yg cerewet..ckit2 aku ble tolerate lg tp kalau dah melampau2 aku pun xble tahan..+

+terima aku seadanya..strongly bout my smoking probs..FIY, im not planning to stop in the next couple years..seriesly..+

+sweet..i mean perwatakan yg sweet.susah r nk explain dlm kata2..senang cita bila aku usha dia aku rasa dia sweet+

+cute..aku pun xtaw napa..aku jenis yg minat gurl yg cute..dr dulu fact ni xubah.cute bg aku xsemestinya baby face, shorty(no offense shank..he3), or childish..again, seseorg tu kdg2 aku rasa dia cute walaupun org len pikir sebaliknya+

+xkuat melawan kata..kira mcm xsuka argue byk2 ngn aku..aku ni dah x r ble kalau bab2 argue ni.musti nk menang pny..kdg2 benda2 ckit2 pun still nk argue..tp aku xmau r terlalu menurut kata aku..when the time is rite, if shes noe how to fight bax. that will be the perfect gurl to me.+

+unik.dr segi perwatakan @ penampilan..well, some might label unique as freak @ pelik tp aku xkesah..kira laen dr yg len+

+indie..indie disini maksudnya kalau dia pandai take care dirinya sendiri..x terlalu dependent sgt.. n not to indie sbb nnt aku rasa tercabar plak..kira kdg2 or in certain part of life dia still bergantung kat aku..+

+manja..eeew..gelinya time aku tulih ni..tp seriesnya aku suka gurl yg manja+

+smart..kira ble pikir untuk diri sendri r.noe when to speak n when is the rite moment to keep quiet..+

+respect..aku ni jenis yg susah nk respect org..eventhough yg oldies.."respect the ones that respect you" aku pgg prinsip ni..so kalau gurl yg aku nak musti r tau respect org len so dat bru balance..+

+opposite ngn nabila, aku xmau gurl yg lg tinggi dr aku..tinggi skit ble trima lg..besa r laki kan..ego lg tinggi dr ketinggian sendri.+

+mixture blood? ble r..agaknya..+

+well dressed..not to whore-ly not to alim-ly..kalau alim sgt dressing dia mana nk padan ngn aku yg style mcm org gila ni..rambut mohawk+awek berbaju kurung?..go figure.kalau whore-ly dress pun aku xble blah gak..well dressed bg aku kira xover sgt n ortodoks sgt.+

+ok ngn parents ngn sibling aku..kira ble ngam r.+

+last but not least, VIRGIN.no komen..+


Perempuan Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup :

+sepanjang hidup? wow..mampuih r..ada ke? ada kowt..hah..gedikz..seriesly aku xminat gurl yg gedik..manja ngn gedik 2 benda yg berbeda ok.+

+shop-a-holic maniac n addicts..point n aku ble tolerate lg..besa r gurl.aku paham..shopping is\their hobby, most of them..so, kira yg shopping berpada2 r..sebulan sekali ke, dua kali je ke.orait r tuh.3 kali sminggu pun aku ble wat2 pejam mata g r.jgn r sampai sebulan seploh duploh kali..aku pun kuat shopping gak..bukan kedekut tp mcm dah membazir sgt dah tu..+

+overdress n to HOT for me to handle..iman aku lemah kowt nafsu aku kdg2 membuak2..jgn r uji kan..payah nnt+

++ngada2? sma ke ngn gedik? kalau xsama kira r ek..aku bkn tahu sgt mengklafisikasikan org ni+

+judgemental..suka sgt judge org..aku anti sifat ni+


Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati :

+hekeleh..ni pun mau tny lg ka? musti r sonok..+


Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda :

+aku xsure..tp pa yg pasti tempat tu musti spesel n meaningful for both of us+


Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia :

+bab2 brg2 ni utk yg istemewa aku akan bg my personal item..brg2 aku yg aku beli ngn duit aku sendri,aku syg gila2,aku jaga gila2,sentimental value.kira kalau ada gurl yg dpt brg personal dr aku dia mmg spesel di hatiku..so far, xdak lg la yg bertuah.+


Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda :

+Never Been Replaced-First Lady+


Rakan Yang Anda Tag Dan Mahu Mereka Buat PERIHAL :
+Suma blogheads yg membaca netry ni, tagged la diri anda sendri ek..nk list down byk sgt..sesapa yg terbaca entry ni juts wat je.xkesah..+

10 Spits On My Face:

LotsOfLove said...

ace+..
hmhmmmm..
wah, saper ar gadis idaman tue..
semoga bertemu yer..

LotsOfLove said...

Happy New Year 2009..
Azam Baru?
huhu

FarA AqMa said...

wahhh...
cam ne aku leh terbace entry ni.
aku pon kene tag ke?
wahhhhhh.......
malasla nak menaip...

nadhsamuel said...

Never Been Replaced-First Lady+

wawa..best lagu tuh..

nadhsamuel said...

siapakah gerangan pompuan tuh?

aCe+ said...

lotsoflove-arap2 jumpa la..ha2

aCe+ said...

lotsoflove- wat masa skr ni nk study rajin2..bg naek blk pointer yg semakin merudum jatuh..ha3

aCe+ said...

fara aqma-xdak2..dah terbaca kena wat r..hahaha.nk gak taw ciri2 lelaki idaman u.ha2

aCe+ said...

nadhsamuel-mmg besh pun..sedap..jiwang.feeling.mcm2 lg la..xpenah boring dgq lagu tu

aCe+ said...

nadhsamuel-xtaw r..arap2 jumpa r

Blog Archive