THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 28, 2008

Shock n Awe

same room, sam rumates, different locker.. everything else seem right where i left it..yup, im back in UiTM Kedah..massive changes? nope..thanx god..well, since ramai yg argue napa aku xdak azam tahun baru well i think i just found one..aku nk brubah tahun depan n study rajin2 n bg naek blk pointer aku yg keep dropping..i dun wanna fail my folks.i'll do muy best..seriesly..i hope i can make it..please god..i need to make it..help me..

okay gtg..xabih unpack lg..barang byk xbeli g..katil xkemas g..locker xsusun g..well, i'll sharing my loker with azam again this sem..gud..ble paw rokok dia lg sem ni.hahaha..btw, aku xsempat g jumpa junior aku..sem ni sorang ja junior dok sebilik ngn aku..xtaw nama pa, asal mana, course apa. its ok..i have full 5 month to know him better..

one more thing, since im now in my beloved campus, i think im ready.. ready to be hurt again.ready to fall in love again..but this time, im gonna make it rite.. no more foreplay..im not gonna hook up with any gurl that just come by..im gonna search for Miss Right this time..if i dun find her, will stay single ja la..pa susah..bkn aku xble idup kalau xdak gurlfren..btw, i msg nabilah sblom bertolak td ckp kat dia yg aku nk blah dia mai cni, i ckp gudlux n bye2..i told u, were good.. no heart feeling..we still can be frens..we used to be gud frens..nothing gonna change that.. the chemistry we share, gonna make us pull it through though..just wait n see.im not bluffing..

Chow!!!1

4 Spits On My Face:

FarA AqMa said...

wah,sem baru cinta baru.
tak bosan ke kalau kapel den break lagi? =)
mmgla kau dah ready but are u brave enough to be hurt again,and again,and again,and again,and again?

hannah joe said...

setiap sem tuka chenta.
cdgn best kan

aCe+ said...

fara aqma- well sebab tu dis tiem i gonna search for miss right

aCe+ said...

hannah joe- wow.. betul gak ek..wanna join?

Blog Archive