THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 20, 2008

Silly Or Misery?

kadang kita xmenyedari sesuatu itu mellainkan kita mengalaminya sendiri..2 hari lepas around pukui 12 tgh mlm cmtu sedang kami sekeluara rancak bersembang perut aku bergendang..series lapaq..aku xmkn dinner kowt ari tu..so aku offer nk gi beli burger dkt blakan umah aku..burger brader tu peh mmg series xtipu..so, lepas ambik order suma kat ahli2 keluarga yg len aku naek atasa ambik sweater aku nk kluaq nk g beli burger..lepaih dah order aku wat r tabiat aku yg agak mereng..jalan2 sekitar kawasan umah aku tetengah malam..series mereng tapi time tu aku pikiq dr dok nga2 ja tggu brader burger tu wat bek aku jalan2..aku jumpa satu spot..aku lepak kat citu nk membakaq rokok..sambil dok pam tuh otak melayang ntah kemana..tetiba ada brader ni teguq aku..dia angkat tgn first..then tanpa segan silu dia paw aku..ayat memang menagih simpati r..malangnya nasib dia time tuh aku bwk kotak rokok aku..aku bwk sebatng tu ja kalu x mmg aku bg je..aku kata r kat dia xdak..dia dgn sangapnya ckp "cutting ble?"..aku pun kecian plak nk kata tak, so aku kata r "jap2 bg sampai setgh dulu"..pastu ntah mengapa selepas dia ngn muka xmalu nya dah paw n mintak steng dr aku dia tetiba cuak n malu..dia kata "xpa2..sorry ek..'..pastu dia blah..time tu aku terpikiq..wow punya sangap mamat tuh sanngup paw aku..sanngup nk cutting g..wat kalau aku ada aids ke apa k, aku bg kat kat dia cutting mau xberjangkit..kira tahap dewa pny sangap r dia tuh..pastu tetiba aku tersentap n terpikir..aku mcm tu gak k?? kalau aku smapai tahap dia pny sangap gila babi sanggup ke aku paw someone yg totally stranger? aku xsanngup tp aku xtaw maybe akan berlaku benda tu sebab aku xpenah lagi sampai ke tahap dia..plg koman pun aku paw member2 yg aku kenai ja la..so, is it silly or misery? is that dude being silly or he really in misery??

pastu abih pa, aku g blk kat brader burger tu ambik oder aku n blah...

end of story..

2 Spits On My Face:

LotsOfLove said...

uish...
xtahan nyer malu.. huhu..
cmana ek kalau aku yg berdepan ngn dier? hakhak..
cuttin ble?

aCe+ said...

LotsOfLove--u pmpn len cita..malu r ckit..i lai xmalu sgt..just tergamam jew

Blog Archive