THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 19, 2008

Tagged Debts..

as promise, aku akna wat tagged yg aku kena..LotsOfLove n hanna-j yg tagged aku..firstly tagged dr LotsOfLove..


FIRST TAGGED


1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.


+Nama dia LOtsOfLove..real name sumpah aku xtaw..+

+shes a christian sebab cleebrate christmas..xjadik masalah kat aku sbb aku ni kawan ngn suma org..free thinker pun aku kawan..as long as we can click+

+dia asal sabah..+

+cian kat dia dia xble blk celebrate christmas kat sabah..sorry ek..celebrate kat semenanjung pun ok gak..he3+

+shes very nice..seriesly..walaupun kami kenai kat alam cyber je tp hati kecil aku kata dia seorang yg baik+

+currently dia menetap kat KL..+

+tgh study kowt skrg..+

+age dia aku rasa above 20..kan?+

+ok this may sound weird but this is what i think..muka dia aku rasa macam MAS AF2..seriesly..sebijik..P.O.V aku r..+

+lastly aku nk ucap merry christmas kat LotsOfLove..gitau real name ble?he2..+


2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya


+xpayah r kowt no?? byk dah tulih pasai diriku ni..he2+



SECOND TAGGED



1.Do you think you're hot?

+hot is subjective..aku xrasa r aku hot..+

2. Upload your five picture of you.

+satu ckup la ek..sbb aku xhot..he3+

3. Why do you like that picture?

+sbb aku rambut mohawk time tuh..first time wat..heppy gila babi..time tuh bru je potong truih aku snap pic..+

4. When was the last time you ate pizza.

+2-3 hari lepaih...+

5. The last song you listen to?

+staind-believe..aku skali dengaq lagu ni truih suka..+

6. What are you doing right now besides this?

+update window..+

7. What name you prefer besides yours?

+byk nick aku ada. aCe+, RuckFules, Angel Of Desruction, VooDoo Kin Mafia, FuLLtiMeKiLLeR+

THIRD TAGGED

30 questions about the first person that comes into your mind
Don’t change the person.

Does he or she have a boyfriend/girlfriend??
+Special or just friends? is special, nope, i dun think so, if just frens, Lots of them+

How old is the person?
+19..turning 20 this February..+

Has he/she ever cooked for you?

+never..bertuah dia nk masak kat aku..+

Is this person older than you?
+yup..a year older+

Have you ever kissed this person?
+GOD NO!! we r straight..+

Are you really close to him/her?
+yup.hes one of my besties(napa aku suka plak guna word ni ek??..i wonder)+

How many times do you talk to this person in a week?
+rarely..even text message..we both busy with ur study..+

Do you think that person will repost this?
+nope..he doesnt have a blog+

Could you live with this person?
+tricky question.. live as housemate, yeah..live as maried, no!!!+


Why did you choose this person

+simple.cuz he was the 1st person pop from my mind+

How long have you known this person?
+3 yers now.+


Have you ever been to the mall with this person?
+a lot we even xpuasa together2 in the cinema..thats a sweet memory taht i wont forget..jgn ikut..dosa weh!!+


Have you ever had a sleepover with this person?
+cant recall+

If you ever moved away would you miss this person?
+not really.. we a seperated now but still be click+

Have you ever done something really stupid or illegal with this person?
+kalu xposa tuh ble kira illegal x? kalu ble hah yg tu r..plus kalu smoking pun kira illegal..+

Do you know everything about this person?
+a lil..otw though+

would you date this person's siblings?
+err... he have a hot sista..seriesly i dunno..maybe but is shouldnt+


Have you ever made something with this person?
+sumthing as a thing that can be touch by bare hand? yeah i think so..+

Have you ever worn this person’s clothes?
+never..+

Have you and your person made up a hand shake?
+of cos r...rite dude?+

If it was “freaky friday” would you switch bodies with this person?
+nah, i pass.if is a gurl i will..ahahaahahaha+

Have you ever heard this person sing?
+a lot of it, but i never get sick to it+

Do you and this person have a saying?
+Nah... +

Do you know this persons f'ster password?
+nah..is his privacy n i wont nevr violated it+

Have you and this person ever gotten into a fight?
+hmm..nevr i guess..+

have you and this person gone clubbing?
+together? nope..+

Do you know how to make this person feel happy?
+hell yeah..+

Do you and this person talk a lot?
+we are a very talkative type of people..+

Do you like this person?
+of cos+

Do you want to go out with this person?
+of cos..+

Do you want to be friends with he or she forever?
+till death+

Who is this person?
+RethDayat Yusof..sorry, dia yg cross pala otak time nk tulih tagged ni..+
I wanna tag:

6 Spits On My Face:

Ajeem said...

saya ni bukan LOL tapi saja nak bocorkan rahsia dia..peduli apa saudar juga sebelah bapa.nama sebenar dia salviana asak..nama glamer rekha..muka macam mas af?getawa tahap dewa ni..ada modal nak kenakan dia nantii..hahahaa...

cayalah rambut tu broo..baguslah tak perasan hot tapi aweks di luar sana manalah kita tau apa dalam hati kan..hehehee....

LotsOfLove said...

Ajeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
ko nie ah... hakhak..
aCe+, dun believe dis guy ha.. hahahaha..
Nama yang dia g tw tue lebey kureng hampir ar tapi its not my real name.. Nick name tue, yes.. hakhak..

Sukanya aku ngn huraian aCe+.. sayang aCe+ ar hari ni jer. huhu..
tapi yg xtahan ialah aku mirip with MAS.. aku xkenal ar. hakhak.. lupa plak muka dier cmana.. huhu.. nak search skit.. hhehe..
hati kecil aCe+ berbisik aku nie kwn yg baik, a'ah betul ar tue.. hahahaha..
aku dah tak terkata-kata dah nie.. senyum til mata aku dah tersepet dah..
nway aCe+.. thanx a lot k.. really appreciate ur words ar..

real name? hehehe.. biarlah rahsia.. ehehe.. tapi real name aCe+ memang hebat ar..

result cmana?

aCe+ said...

ajeem-wow..thanx for the info..really.walaupun dia denied n kata salah..so LotsOfLove..ble panggil rekha r ni?.he3.rambut? ngidam lama dah rambut tu, tu yg wat gak.walaupun akhirnya saya disaman oleh pak guard uitm, tp saya berpuas hati.he3..mmg xhot pny,n kalu gurls nk igt saya hot, terserah la..ha3..ayat mencapub

aCe+ said...

rekha- thanx tu u 2sbb sanggup nk tagged saya blk lepaih saya tagged wak..btw, nama betul saya tuh mak saya yg bagi..kalau xclap dkat dua mggu sblom saya lahir dia mcm nk pecah kepala pikiq nama pa nk bg kat saya..dia yg cita sendri..result? ok la..fail satu..well, i deserve it..

LotsOfLove said...

aCe+..
huhu..
kan chantek+manis+lovely jer nama LotsOfLove tue.. huhu..
ok, ok.. panggil per je sama gak hasilnya.. hehe..
Full name me SALVINIA not SALVIANA .. different izzit? but REKHA lebey popular.. hakhak..

aCe+ said...

rekha..sedap nama u..seriesly..salviana,salvinia..series sedap..tp mana mai rekha plak?

Blog Archive