THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 14, 2008

Honest Opinion..

well since my last tagged i got many respond (ya rite because i tagged 10 people man).. so this is what think bout me..

IZNI
1. full name dia Adam Ar-Rashid Bin Mohamad Rasdi.
2. dia study kat UiTM Merbuk. taking Dip in Public Admin.
3. umur dia 18 tahun. hehe tak cukup umur lagi!
4. dia punya rambut mohawk. kan?
5. aku pernah tengok dia kat UiTM.
6. dia sangat benci guard kat UiTM.
7. dia orang Penang.
8. dia first person yang bagi aku tag.
9. dia baru break. so sekarang dia single mingle.
10. dia blog addict. dia mengaku kat shout dia.

My Respond to Izni-
-i xpenah jumpa dia kat campus..maybe penah selisih r kowt, tp xprasan..mohawk dulu,sblom kena saman ngn pak guard UiTM..pastu aku trus fuck pak guard..actually sem lepaih aku dah ada kes ngn pak guard,aku sound pak guard dlm blik guard kat entrance campus tuh..actually nk kata aku benci suma pak guard xfair r..ada gak pak guard yg bek2..tegur elok2..sesetgh jew yg cam cibai..blagak mcm polis dlm campus..sapa ntha ckp kat aku pak guard ni suma polis reject tu yg act cmtu tu..ha3..blog addicts? ya aku mmg ngaku kat shout aku..mau x nya..balik2 keja xmandi xmakan trus bukak blog..mak aku pun sound..he3

FAIRUZ

-Nama dia ADAM AR-RASHID...sedap nama kawan aku ni kan??
-Dia ni cute...Cute sgt2...
-Dia ni ada chinese look...Dulu mati2 aku ingt dia cina...hhehehe..
-Dulu time skool,dia pkai cermin mata skema...hehe..sorry...Tp still cute..
-Dia ni kawan abg angkat aku,syaiful...Apa cerita dia sekarang ni...
-Dia sudah kembali single...Sesiapa nk ngorat silalah..Aku izinkan..hahahahha..
-Dia org penang...Loghat penang dia lg pekat drpd aku...Jgn main2...hahaha
-Dia seorang penuntut UiTM...Pandai btol kawan aku ni..hehe
-Dia ni seorang yang giler2...Aku suka jadi kawan dia...
-Dia ni sukar diramal...Susah nk ramal sifat sebenar dia...Tp apa yg aku tau dia ni mmg baik!!!~

my respond
- thanx fairuz..nama aku memang sedap..aku sendri pun suka..mak aku yg bagi nama tuh.tuh pun dia cita jenuh seminggu gak pkiq nk buh nama pa..bab chinese look tuh aku maleh nk komen..panjang berjela nnt jadikk..t r aku wat entry pasai chinese look tuh..syaiful sehat..dia skrg tgh study kat cheras under jabatan kesihatan kowt..dia wat cos pa aku pun dah lupa..jarangcontact ngn dia skrg..dia bz aku pun bz..plus, cuti xsama..gila2? kdg2 aku ni oever acting n gila2..kluaq jalan2 tgh2 mlm pukui 3 pagi g McD? gila x? kdg2 saja2 jalan g karoke..he3.joging pun penah..my life start after 12am.

LotsOfLove

1. namer dia aCe+. Ni yang aku tw.
2. kenal dier kalau tak silap time menjelajah kat blog Dyla..
3. Gud blogger of course and biler aku menyemak kat blog dier, dier trus berkunjung kat blog aku and friend d alam maya ar.. haha..
4. Mempunyai sifat berterus terang..
5. Gud friend i guess.. kwn ngn sesaper jer xkira bangsa or wht so eva..
6. Entry2 dier menarik dan aku suka penggunaan ayat2 nyer..
7. Sentimental..
8. Rambut cacak2.. tajam siot..
9. Single coz bru jer break off with her gf.. katanyer dia nk stay single krg.. so, not available ar.. haha.. No form available k..
10. Kejam.. coz dier koyak2 and buang gmbr dier and gf kat laut.. haahahahahaaa. kenyang jerung.. mmmm..

My Respond
-heh3. aCe+ tuh nick jew.he3..kira dyla la wat kita bertemu ek..thanx dyla..lotsOfLove ni pengunjung setia blog aku..slalu ada.rasa di appreciate plak.ha3.trus trang? maybe thats just who i am..xmen r ckp blkang2 nk ckp straight to the face r.he3gud frens? la la kowt..aku ni mmg xkesah kesah bangsa @ agama time berkawan..pa salahnya kan berkawan ngn bangsa len..ble gak kita blajaq pasai bangsa diorang..sentimental? no comment..rambut cacak2 ni stat dr form 2 lg..dulu rambut aku sikat tepi kowt..ha3.yup mmg single pun n yes not avaible at the moment..nk relax jap n enjoy jdk single..maybe nnt r kalu hati dah terbukak nk menyintai org len n rasa dicintai (ya agak sentimental la aku ni..pandai tol LotsOfLove ni judge aku.respek!)..bab koyak gamabq buang dlm laut tuh aku pun xtaw napa aku wat cmtu..dah tergerak ati nk wat cmtu time atas feri aku wat ja la..he3

p/s-thanx suma yg comment ttg diri aku..tahnx a lot

8 Spits On My Face:

hannah joe said...

"actually sem lepaih aku dah ada kes ngn pak guard,aku sound pak guard dlm blik guard kat entrance campus tuh..actually nk kata aku benci suma pak guard xfair r.."


OMG! i noe i noe!
hak hak
klaka doe bile ingat balik.

aCe+ said...

ooo ya..u were there rite..ya, mmg lawak pun kalau pikiq blk sekrg.ha3

hannah joe said...

mmg laa.
masa tu kan kite kuar together.
:P
skrg ni msti adek dlm blacklist dorg kang

aCe+ said...

huih..of cos..bukan stakat pak guard jew.pegawai2 depa pny blacklist pun dah masuk dah..

LotsOfLove said...

haha..
kan aku dh kata..
sentimental.. hehe..
tapi ble plak sound pak guard..
mmm.. nak tgo ar cmana u sound..
ganas tak? trus pak guard kata per?
hehe..

LotsOfLove said...

hmmm..hmmm..
aku tag aCe+.. jgn lupa huraikn tntg aku k.. hehe..
no copy, paste tau..
hahahaaaa...(ketawa penjahat..)

nadhsamuel said...

done ¬

aCe+ said...

LotsOfLove-senang kata i ni unpredictable r..ha3..

Blog Archive