THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 13, 2008

Tagged Addicts..(AELYNNE)

1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.

+Name dia Intan Syazleen Binti Abbas ( *agak comey bukan?*-ni statement dr dia so korang judge r sendri comey k x nama dia..bg aku comey r gak..he3 )

+nama pendek dia Intan+

+nickname Aelynne+

+ Dia tgh Study kat UPM Serdang+

+ Course Computer and Communication System Engineering+

+Perak mali+

+ Masih single...but NOT available.(statement ni pun dia gak yang wat sendri)+

+Umur 21 taun.+

+blog page dia cantik gila..series..+

+aku bru kenai dia seminggu lebey jew..he3..+

2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.

+nama aku Adam Ar-Rashid Bin Mohamad Rasdi+

+Umur 18 jew..next year bru 19+

+Tgh study kat UiTM Kedah+

+Tgh wat Diploma In Public Administration+

+Asal Penang+

+Recently Break up..So single r skrg+

+Buat Masa sekarang aku nk stay single jew xmau couple2..+

+Join blog since August 2008 kowt kalau xclap+

+skrg tgh keja kat Swenz Kopitiam wat part sime smabil mengisi masa lapang yang kosng time sem break ni..so jgn tanya mana aku pegi time pukui 9am-6am..tgh bancuh ayaq time tuh ok..+

+tu ja la kowt.+

3. At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their name

+nak tagged hanna-J (ni org yg wajib di tagged), Izni (ni pun sma..wajib di tagged), LotsOfLove, Fairuz Zi, NadhSamuel, Shank, Orked, Mrs Bubu and Adila si Idung Besaq

4 Spits On My Face:

LotsOfLove said...

Yea.. ader jer nama aku..huhu.. then wht to do me dunno.. hahaha.. bling2 erk..
aku nak kena huraikan hal ehwal diri sendiri kat blog aku ker aCe+? hehe..
bling.. bling..

aelynne said...

waa..gud job..hahaha..
Statement dr aku tuh..sememangnye konpem betoi..
hehe..
tenkiu..

aCe+ said...

LotsOfLove-ala wat simple jew pun ok..tang yg ken acita ttg diri aku tuh ko tulih je apa yg ko rasa..xpa aku xambik hati..he3..aku open..he3

aCe+ said...

aelynne-he3..betui2..sorry r ek.aku copy paste jew dr ko pny blog yg tagged ttg diri ko tuh..ha3..add ckit jew.ha3

Blog Archive