THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

January 31, 2009

I Love Merbok

seriesly, merbok its one of the place that give me the chance to explore myself n learn new stuff..well to be honest its Uitm Kedah that open up the greatness, but merbok takes the credits..whatever.love ya merbok

2 Spits On My Face:

FarA AqMa said...

mengenai anda yg mahu hate cmmt,ini tiada kaitan.. tapi bukankah jik nada menerima hate cmmt anda akan berasa tidak suka dan kita akan terus bertukar2 pendapat kerana masing2 mempertahankan idea2 yg kita rasakan betul itu. dan akhirnya anda akan tetap rasa idea anda la yang sememangnya betul. betul tak?

aCe+ said...

fara aqma- betui2..last2 kita tetap nk kata kita betul..tp yg beshnya bila argue ni, last2 maybe setgh jam pas argue tu kita aku terpikiq blk, eh betul jugak kata dia tu..kan?

Blog Archive