THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 1, 2009

Tagged.Thanks Sarah!

Once you've been tagged, you have to write a post with sixteen random things, habits or goals about you. At the end, choose five people to be tagged, listing their names and why you chose them. Don't forget to leave a comment (''You're tagged!'') and to read your blog, you can't tag the person who tagged you. Since you can't tag me, let me know when you've posted your blog, so I can see your weirdness.

(1)PUNK IDEOLOGIES

yup..aku suka punk idoelogies.yes mmg byk benda2 buurk yg org ckp pasai punk lifestyle dan aku xmau argue pasai tu.aku suka punk whcih based on proseting idea.fuck government, fuck aothority fuck org tu,fuck org ni..sebab aku percaya check n balance.dlm sesuatu organisasi perlu ada org yg membantah dan protes sbb kalau xdak org yg membantah, masakan organisasi tu nk taw apa yang salah dlm keputusan yang hendak dibuat.plus, aku agak suka violence creation dlm punk.tak lupa style punk.besh! gempak siot!


(2)SENSITIF

byk yg xpercaya sampai skrg, aku ni mmg sensitif..sgt2.cuma sebagai lelaki, aku xbrapa nk tunjuk sgt sebab dlm pala otak aku dah set yg lelaki xble nk jdk sensitif.aku cuba untuk tidak menjadi sensitif, tapi slama aku menjadi remaja aku stil xble..ya aku sensitif tapi aku xtunjuk..


(3)EXTRA SWEET

manis, thats my style.aku suka makan minum melantak benda2 extra manis.kalau bancuh ayaq, konpem gula lebih..jgn nk nasihat aku,please makpak aku kak ngn adik aku da nasihat dari kecik tambah ngn member2 nasihat lg, still aku xberubha..kenapa? hah,baca no.4

(4) KERAS PALA

aku keras pala.period.kalau apa yg aku cakap, apa yg aku fikir, suma aku ja yg betul.susah nk ubah pala otak aku.walau kuat mana point yg hampa bg aku tetap ngn point aku..walaupun kalau argue aku kalah, tapi still aku tetap ngn point aku.aku tetap diriku.


(5)TAK SUKA PAKAI KASUT

aku mmg xsuka pakai kasut..buat masa sekarang ni aku hanya aku 3 pasang kasut.sepasang kasut kulit yg aku pakai setiap hari senin sbb kampus aku ari senin campus aku koperat day.seken kasut aku, kasut DC..baru beli bulan lepaih.aku beli pun sbb aku malas nk pakai kasut kulit all the time.lagi satu kasut aku ada kasut larrie.aku pakai kasut larrie ni tiap2 sem break utk g keja saja.aku dah cop kasut tu sbg kasut keja aku.he3


(6)FUCK RnB

aku xsuka music RnB..esspecially lagu2 yg utk dance2 pny.jgn silap aku minat rap tp xminat RnB.rappers yg aku minat cuma eminem sbb dia express kisah hidup dia dlm kebykan lagu dia n sedap n meaningful lagu2 dia tu.plus, kdg2 aku tutup radio bila ada algu RnB.tp sbb byk gila babi lagu RnB kat dunia ni yg cipta lagu2 RnB, put ya hand up, lets dance, pa pukimak lg aku xigt, so kdg2 aku terinfluence gak r.lalu membawa aku ke no.7



(7)FUCK CLUBBING

sebab dah fuck RnB aku gak fuck clubbing.nari2, DJ in Da house,ladies! suma2 tu la..club yg ada live band aku still ble hang out.


(8)SENANG INFLUENCE

senang influence kat sini maksud dia aku yg sennag di-influence.aku mmg sgt sng dipengaruh..mmg fizikal aku nmpak macam tough n pandai jaga diri sendri, tp aku sebenar amatlah sng di-influence.bak kata Azam kalau org bg pisau kat aku suro tikam perut sendri n kata benda to cool aku akan wat.so, xtaw r betui k x..try r bagi pisau kat aku n camtu benda tu cool.kita uji tgk!


(9)PINK

pink bagi aku sgt cute..xkira laki atau pompuan in pink.stil cute.sampai sekarang aku still xble nk erase pinky in me.sbb tu aku still ada suma t-shirt2 aku suma yg kaler pink.pink sampai mati

(10) WWE DIE HARD FAN

sejak aku umur 5 tahun aku dah diperkenalkan dgn dunia gusti.first match wrestling yg aku penah tgk Undertaker VS Big Boss Man(Hell In The Cell Match)..sampai skrg aku still minat wrestling.kata la pa hampa nk kata, wrestling penipu la, tumbuk xkuat la, taktik ja suma tu, aku still minat n aku tahu suma tu hanya lakonan.sbb tu diorang dipanggil world wrestling ENTERTAINMENT.n fuck pny WWE bg Jeff Hardy pgg WWE Title 2 bulan jew.


(11)KALUT WAT KEPUTUSAN DAN MENYESAL KEMUDIAN

member aku sorang kat penang yg ckp aku cmni, n then baru aku pasan..aku mmg cmtu.cepat sgt wat keputusan dan aku akan menyesal dikemudian hari.so, sorry for all the rush decision i made in my life-dedicated to all the people taht involved!


(12)HOT-TEMPERED

amat amat amat!! dun mess with me..aku cuba cover my tempered ngn jdk happy go lucky..tp bila dah angin, bek hampa lari jauh2..tp jgn risau, aku cuma akan marah sekejap.pastu setgh jam cmtu aku akan okay blk n kembali normal.


(13)TIDAK PERCAYA DENGAN AKADEMIK

bkn aku xpercay 100 peratus.aku cuma xpercaya utk menentukan sestgh itu smart in life or not, should be based on their academic performance.no, kalau sesorang tu bagus dalam akademik xsemestinya dia smart.in term of survivin'.


(14)LINKIN PARK

No.1 linkin park fan! linkin park is my no.1 top favorite band.dr dulu smpai sekrang linkin park tetap dihati aku..walaupun aku dah start layan mcm2 band2 baru, still xdak band yg mampu rampas spot linkin par dr hati aku.xdak abnd yg aku hafal suma lagu2 depa mcm aku hafal lagu linkin park.ada pun sum41 yg hampir2 but still xble nk lawan linkin park..linkin park mcm classic dlm playlist aku.walaupun aku dgq n pasang mcm2 lagu band len sampai satu tahap aku akan tetap bukak lagu linkin park.aku nk wat confession disini.album Minutes To Midnight best!sorry dulu aku kutuk sikit album latest LP ni.


(15)SAYUQ

yg ni mungkin dah ramai yg tahu yg aku xsuka makan sayuq.fuck vegies!


(16)T-SHIRT'S ADDICTS

ni pun mungkin ramai yg dah tau, aku t-shirts addicts.

done! cukup 16..amacam sarah.. ok?

2 Spits On My Face:

Sarah said...

Bukan setakat ok.
BAGUS! 16. cukup syarat! HAHA. Bukan selalu jumpa lelaki yang minat pink! I like pink jugakk okaayy! Glad we agree on that man! :D

aCe+ said...

well some of my frens call we wuss cuz i like pink..he3..theres nothing girlie bout pink rite?

Blog Archive