THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

October 9, 2009

Special Post For Syida Shukor

"u bertudung sbb member u suma bertudung or mmg pintu hati mmg dah terbukak utk bertudung?"

kalau hampa baca ayat kat atas ni, mcm kuang ajaq kan bunyi dia? sory2. aku xdak niat nk perlekehkan sapa2 cuma time aku type komen diatas aku xrasa plak mcm menyakitkan ati.. so, openly, i would like to apologies to Syida Shukor for making that harsh statement..sorry babe. i xdak niat pun nak kutuk or hina or anything harmful. i just tanya. sorry okay.. sorry sgt2.. n btw, i do look cute bertudung,seriesly. better than free hair. stay cute okay! ciao!

4 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

syida sygg-i believe,adam din mean to hurt u..

4give him yeaaa???

once a friend,forever a friend;)

aCe+ said...

eny- thanx for the support. kami dah clean the air dah. btw, gudlux on ur campaign. wish u win, bigtime!

Syida Shukor said...

eny , yeah , we are okayy dahh ((: im sure that adam pon tak kesa dah . misunderstanding jeh ((: btw , sory ya adam .

okayy big hug for eny sygg & adam yg ... yg baek! heeheh :D

chill guys !:D

aCe+ said...

syida- thanx babe!

Blog Archive