THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

October 7, 2009

Saya Datang Ke UiTM Kedah Untuk Bermain

mampuih aku kalu mummy aku baca post ni konpem kena sound gila2 pny *dah besaq2 pun takut mak lagi ke?*.. sorry ok, sbb lately ni byk post aku suma lyrics lagu jew. busy sgt kot. busy? hm.. penah ke aku betul2 busy spnjang aku study kat UiTM Kedah ni. ish2.mukadimah, aku kuat ponteng class skrg. gila ari ahad ari tu, aku ponteng the whole day, senin aku ponteng clas HR, Slasa sbb dua clas ja aku xponteng r, ari ni aku pi clas LAW jew, tu pun sbb ada test kalu x konpem tuang gak. ni esok aku ada 3 class xsure g pi suma class tu esok. teruk siot aku sem ni. currently, aku dah kena 2 warning letter sbb xmai class 3 kali which is clas ACC164- accounting 2 ngn PAD240- Office Management. teurk siot aku. pesal aku malas sgt sem ni hah? mungkin sbb aku dah dok kluaq kot. umah aku dok jauh, maleh r nk g class. plus, skrg ni asik ujan ja*alasan xble blah*.. okay2, aku dha jumpa the best excuse for the situation. suma clas aku sem ni stat pagi. cuma ari ahad ja clas aku pukui 10 yg len suma pukui 10. cam babi kan? mmg babi pun. aku ni dah r imsomia, xble tidoq mlm cmna aku nak mangkit awai pagi pi clas. so kalau ada lecturer yg baca ni, please forgive me. bukan xmau mai clas, kdg2 tu xsempat. ye r, kalu dulu dok kat kolej Malinja tuh, aku bgn pukui 7.55 pun sempat g pi clas, tapi skrg sejak dah dok luaq kampus, bgn pukui 7.45 pun xsmpat dah gi class. lecturer2 kau sem ni dh r kebykn strict bout attendance, siap sem ni aku penha kena halau gi sbb mai lmbt ke class. performance aku sem ni pun drop kot. drop gila2. xscore pun suma test2 yg aku dah ambik. cmna kau nk fullfill resolution aku nk bg dpt 3 pointer sem ni. teruk siot. tgk2 status aku sem depan stil repeater2 or droppers some might say. hm... sorry, just nk luahkan perasaan. maybe aku stat brubah sem depan kot. *tiap2 sem ckp cmtu, last2 every sem ended the same way*. peace out!
p/s- life aint sweet, get a helmet! aku pandai ckp benda ni kat org, tapi aku sendri xpraktik!

6 Spits On My Face:

hannah joe said...

same goes to me..
this week... klas law ari rabu..
klas om lecture..
dgn stat kat mk je pg.
bahahaha
mls nya mggu ni

aCe+ said...

bkn tgh clas stat kat MK ke skrg ahaks

Syida Shukor said...

yg penting u score exam ((:

enyheartsdiamond said...

eny pon bz..penat satu hal lagi..T_T

aCe+ said...

syida-yeah! in the end, the only things thats matter is we nail the final paper. ahaks

aCe+ said...

eny- besa r kan. tgh bertanding utk jawatan. ahaks

Blog Archive