THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 15, 2009

We R Not SkoolMate, We R Not War Buddies, We R Gay!!!

yup.mmg agak keras statement kat atas ni.. jgn risau, akmi 4 4 suma straight.. xdak yg gay, bi pun xdak.. cuma kdg2 kami terover jew. ni lah dia kwn2 aku yg kalau aku nk ubah jdr straight guy ke gay, mungkin sbb depa 3 3 ni la. azam aimil ngn fizi. mmg gila2. to all girls, kalau hampa rasa yg azam tu mulut mmg cm gampang n prangai mmg cm ser, hampa xtgk 100 % lg.. kalau hampa rasa aimil baek n pemalu, fuh anda cilap disitu.. kalau hampa sangka fizi tu pendiam, silap lagi. try r skali skali jenguk masuk malinja espeselly malinja A220, A216 atau A213. try la tgk cmna kami suma bila kat malinja laen x.ha3. ni la 3 org member yg slalu ada kat sisi aku. 24 jam kot ngn depa ni.. gi clas pun skali.. yg paling awai slalu fizi, yg paling lambat slalu aimil.. aku ngn ajam tgh2.kami sedang2 ja lambat.ahaks..




4 gay sejati


first couple, aku ngn fizi..


2dia. tgk second kapel, aimil ngn ajam..



gay siot gmbaq ni..

time ni fizi jadik ceti bg pinjam duit kat aku ngn ajam.last2 skrg dia pun dah pokai dah.ahaks.




cute x ajam tidoq?? haha



ni la first time aku tgk aimil tidoq mata tertutup.series!






hamtu gay tgh merasuk!!!!


tiga tiga bajet hot!!


tgk, sbb tu mai lmbt time clas. time dah dah 2 suku, xgerak2 pun lg g clas.ish2


aku baru pas ciap, ajam baru pas mandi


bajet suma nk wat muka ganas aimil pi wat muka comey dia plak.ish2


mmg gay!!!!

ajam tgh melalak time ni, aku ngn fizi snap pic dulu!!!


gay gaya jepun!!!

2 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Wah Adam..
Happy jer nampak sumer picts..

Hahha..
Ingatkan bebtol Gay..
Habislah angel.
ngeee..

Bila dah habis belajar, susah nak jumpa.
Kena banyakkan kenangan.
Semoga persahabatan korang sampai bila k.

Cheers!

aCe+ said...

rekha- angel taw yg kami ni "GAY"..ahaks..ok, thanks for the advices..

Blog Archive