THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 15, 2009

I Heart DPA3D

seriesly, aku sayang sgt2 clas aku, DPA3D.. sgt2 syg..clas ni plg rock, plg poyo, plg gila babi, plg mengjengkelkan.still, aku syg. aku bangga jadik clas rep utk dpa3d. aku ngaku dulu awai2 aku mmg bebai gila babi bilamasa sem lepaih aku(time tu clas B) terpaksa di tendang kluaq n dipaksa masuk ke clas D.skrg, aku sikit pun x menyesal.sgt2 sonok ada la.kpd suma outcasters, remember, we r the outcast but stil we r the best..nothing gonna change that fact.tol x? arap sgt suma 21 outcasters suma akan still ada utk sem depan. jgn tukaq clas ok.. n kepada org2 len, please r clas kami dah nk crowded dah.cukup2 r tuh ok.. n aku nk nyatakan kat cini, aku kat cini nk melepaskan tanggungjawab aku sbg clas rep utk DPA3D. sory, bkn aku xsuka pegang jawatan ni, aku suka sgt tambah2 utk cla sni, utk clas len jgn arap aku nk pegang jawatan. sbb pa taw, clas ni senang sgt nk urus.. xbyk karenah, suma ikut ja.. xpening pala aku. aku nk lepas jawatan aku bkn pa sbb sem dpn aku akan bizi ngn tugaq sbg exco2 dipac. aku xmau la aku xwat plak keja aku sbg clas rep.. xmau keja bertindih plak nnt., so bek aku lepaih n bg org len plak pegang..actually dr awai sme ni lg aku nk lepai tp hampa suma xmau..so, sem depan sory sgt ak xterpaksa lepaihkan jugak.. nnt aku xble nk perform susah hampa plak nnt, plus bg r chance kat org len plak kan.aku dah pgg dua sem dah pun. cukup2 r tuh..btw, syg hampa suma. ajam,aimil,fizi,adi,boy,baby,awe,yus,pak lah,ijat,amini,mirul,saf,imah,zati,aten,wani dolphin,CT,wani penang ngn reen.syg hampa suma!!!




























































































































6 Spits On My Face:

hannah joe said...

la...
kna pksa ka..ingt rela dlu.
huhu
sy dlu pon dpksa ke kls c tp lani da sukaaaaaa

hannan said...

hye ace!!wow i noticed that u really have passion to pour ur heart out in the blog!
look, i wanna suggest you sumting..
have you heard of YOUTHSAYS??
well, it's a community service that will reward you for your say!
for example, u answer their survey and u'll earn money for that!!
believe me or not??u can try it by yourself but first u have to be the member!
so, if u are interested, visit my blog http://hannan1989.blogspot.com/ and click the blue advertisement on right!
p/s- remember, u have to register in order to earn money.
nah, dun worry because it is as easy as ABC!!

aCe+ said...

hannah joe-mana ada rela. kena paksa kot. sbb lambat apply onlien time awai2 semester dulu.tu yg kena kick tuh. pastu influence r sesetgh kwn2 suma suro masuk skali. half ja yg ikut. sepbek ada gak..skrg all my heart is for dpa3d..ahaks

LotsOfLove-Pearls said...

memang HAPPY nengok picts..
HAPPY wooooooooooo!

aCe+ said...

hannan-ok..ill try it

aCe+ said...

rekha- thanks

Blog Archive