THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 12, 2009

Majlis Garapan Budi DiPAC

bak kata coordinator program kami, sir mahad majlis garapan budi ni dgn erti kata len, majlis menghabiskan duit dipac. ni amjlis yg kedua kami, exco2 n MT2 dipac yg baru handle.walaupun penuh dgn pancaroba utk handle majlis ni, ye r ujung2 sem, suma ngn bz ngn tests, quizs n presentation but stil ble gak one hell of brunch. aku jadik exco protokol utk majlis n dgn saf. kami gak jadik MC for the event. so okaylah majlis tu. ni event last dipac utk sme ni. more to come after this, i mean next semester which mean i have to push my guts out.wish me luck. ni sesetgh pic yg sempat di capture time majlis tuh, enjoy!!

inilah dia wajah2 Majlis Tertinggi n Exco Dipac Yg Baru.kami lah yg aku bertanggungjawab keatas DiPAC Pasni.


barisan Mantan MT n Exco DiPAC.merekalah yg bertggungjawab menjayakan DiPAC sem ni.


geng2 part 3 yg mai.high committees Sport day DiPAC




2 dia.muka2 buloq xpenah makan kek.ahaks



Lah Ngn AMini. time ni depa tgh berbaris nk ambik makanan..




akak aku yg ke brapa ntah kat uitm ni. aku ni byk akak kat uitm ni.ahaks. kak ANi nk suap aku mkn.manjanya.eiwh!



hahaha.my partner in crime. aku ngn wani merupakan Exco Pernerbitan N Inovasi.kamilah yg bakal bertanggungjawab ke atas suma gambaq2 yg bakal di snap sepanjang aktiviti dipac nanti. wani, jom lingkupkan suma.hahaha!!!



well besa r musti ada gambaq aku ngn besties aku. aku ngn saf, aka exco logistik utk Majlis Garapan Budi ni aka Perosak Majlis.baju matching plak tuh. itam ngn putih.terbaek!



Pak Lah ngn Kuddus. Paklah sebagai Ahhoc Tugas2 Khas dan Kuddus Sbg Assisntant Project Manager utk DiPAC SPort Day. enjoy!!


aku ngn baby boy! mula2 xmau mai, last2 mai gak!haha


Aizuddin, Shafiq ngn Eddie..
Mu'az ngn Kimi. Presiden Baru DiPAC ngn Mantan Presiden DiPAC.acara potong kek simbolik penyerahan kuasa dr mantan presiden kepada presiden yg baru.kalau nk taw pasni muaz suap kimi kek, ngn kimi suap muaz kek.silang tgn lg tp xsempat snap pic sbb aku rakam video..
oooo..clische! Mantan n Exco yg baru bg Penerbitan & Inovasi. Roy, aku akan pastikan kegemilangan post exco ni akan diteruskan jgn risau, Shahrir Firdaus aka Roy..

kimi, muaz ngn Aizuddin


aku ngn kak ani lg. wish u luck kak ani. kak ani dah part 6 dah. xshiok. sepbek sempat kenai kak ani time team building dipac ari tu.


aku ngn elma....tgk elma. dia siap tapau bwk blk suinquick lg.peh!!


2 Spits On My Face:

Sha said...

wish i was there during the event...

aCe+ said...

ala, dun worry. there many more event next sem. pasni takut xlarat plak nk pi event2 dipac.ahaks.

Blog Archive