THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 17, 2009

Happy Birthday Adam! Sweet 19!

first of all, aku nk ucapkan epy bday utk diri sendri.ye r asik2 org ja ucapkan. taun ni merupakan first time aku ucap happy bday utk diri sendri.. clische? try to look back. time bday korang penah x korang ucap kat diri sendri? jarang kan? so , HAPPY BIRTHDAY ADAM AR-RASHID BIN MOHAMAD RASDI, sweet 19.. actually, aku xsuka sgt celebrate burfday sbb its reminds me dat im getting old n i am one step closer to death. so, biaq r. maleh nk kupas lebih2. meh nk cita ckit. tepat jam 9.15 malam 17 april 1990 dekat Hospital Besaq Penang sorang baby seberat 3.25 kg telah Uwek! lahir ke dunia dgn matanya yg sepet n kulitnya yg agak putih suam2 kuku.ahaks. time tu la first time aku tgk dunia. org ckp sapa yg lahir malam ni ketegaq dia lebih keras.. mmg betui pun.. skrg genap dah umuq aku 19 tahun. tahun akhir sbg sorang remaja.ya, mcm yg aku ckp sblom2 ni aku nk brubah.dah dekat sebulan aku dok ckp, ciap ada wat kontrak lagi n saf ngn aku dah sain dah..tapi as time goes by, aku sedaq. i am a type of person that resist to change. tol x? susah aku nk brubah.. byk benda kalau aku dah stick mmg aku liat nk ubah benda tu. ambik benda simple dah r. limua ais ngn aiq kosong. benda common yg slalu aku oder time makan kat luaq.kalau x limau ais musti laici. tu ja. yup aku mmg kalau dah stick ngn satu benda it takes years for me to change that. sama ngn diri aku.. tapi itu xbermakna aku xkn brubah langsung.. aku akn berubah. tapi slow2.sejak perubahan ni dok lekat kat pala otak aku, benda pertama yg slalu mai ialah pasai drinking. benda tu yg aku nk ubah first. aku nk stop drinking n aku xkn sentuh dah benda haram tuh.yup, mmg dgq geli, tapi series cmon brapa ramai remaja yg drink kan? bukan nk kata aku heavy drinker tapi stil aku nk ubah benda tu.. bkn pa, xbaguih kot.plus, haram dr sisi agama. lagi benda yg aku nk ubah, prangai aku.prangai childish maybe blom nk ubah g, tapi prangai panas baran n short fuse aku.. aku akan try ubah benda tu. xmau dah bebai2 xtentu pasai, xmau dah moody on silly stuf.. aku nk jadik more patient person pasni. thirdly, life management.stat dr ari ni aku nk stat plan idup aku. bkn aku nk uabh truih prinsip aku yg xmau pikiq pasai future aku xplan nk ubah benda tu pun just nk organized idup aku ckit bg x mess up mcm slalu.at least ada plan ckit dr xplan lgsg. susah kaalu xplan lgsg ni n just follow the flow. in some matter ble but in some matter, it wont fit in. forth, punctuality? wow! aku dapat adiah dua jam taun ni. so, paham2 r double meaning org bagi kat aku tu, suro punctual ckit.actually kalau nk tau aku sblom2 ni xpenah ada masalah punctuality ni. seriesly tanya la sapa yg kenai aku sblom masuk uitm kedah, aku mmg punctual. but as life goes on, aku jadik malas. aku slalu punctual tapi org sekeliling aku xpenah nk punctual.. janji nk jumpa pukui 3, aku slalu aku get ready around 2.45 cmtu dah ciap dah, last2 org tu akan mai around 3.30. WTF? so, xmau ubah r aku pny punctuality.aku tggu suma org stat punctual bru aku ubah. tu ja dulu.. aku xmau plan n make revolution byk2 sgt takut nnt suma xble nk wat. mcm nu year pny revolution r. last hampeh satu pun xwat. sepbek tahun ni aku xplan apa2 time nu year. ok, tu ja kot. btw, thanx pada suma yg wish aku.MUMMY, ABAH, AKAK,HAJAR adikku, SAF,IMAH, INA, AIMI, SHAYID,DAYAT, E-IN, AYIP, ADIB, KHUSAINI, SAM, AFTAL, AH SIU, AH MAY, LING LING. n to suma yg igt, thanx. sweet 19 adam..

12 Spits On My Face:

fara_D said...

Happy birthday adik tersayang.
ngaaaaa..
siaplah kau ahad ni kita tengok sape paling putih.

:p

aCe+ said...

thanx.. looking forward to it. seriesly.ahaks

not my story said...

adam bestfren ku..
ahaks! da besar eh.. berangan nak sama umur 19 dgn i eh?
piiiraahh
hahaha
u tetap budak kecik okay babe
again, hapy birthday my beloved punkhead!
may all ur wishes and dreams come true okay
yeap btul diba cakap
siap la u babe
jadi hantu cina ok?
p/s: u kena janji pki the gift yg i bg kat u babe! haha

aCe+ said...

saf- thanx babe. budak kecik? amboi2. skrg kita same age ok.. ahaks.. pakai bnda u bg? babe. u jgn bagi benda plek2 kat i babe.

blitzizni said...

happy 19 b'day Adam. may God bless you through out the year.

aCe+ said...

izni- wow..lama xjejak ke cini. ahaks.. thanx..

fizah2hh said...

HEY HAPPY BIRTHDAY!

aCe+ said...

fizah- thanx..

blitzizni said...

neah. selalu jejak. tapi jarang leave comment. berat-berat sangat your entry kadang. huhuhu

aCe+ said...

izni- berat? wah.. u pny entry lg berat2 kot..ahaks

Sha said...

happy beeelated birthday.. sory. tak wish awai2.... eh, kite sebaya ek? hahaha

aCe+ said...

sha- yes kita sebaya. aku lahir tahun 1990.he3.thanx again.

Blog Archive