THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 24, 2009

Screw It, Fuck Me!

Argh.. well sapa yg penah kata ambik diploma senang meh aku dah sepak trajang dia!!!(rasa2nya ni dah dekat sepuluh kali aku tulih cmni).. seriesly, aku xconfident yg aku ble bagi dapat pointer aku 3.22 sem ni. seriesly! aku target nk bg dapat B utk paper PAD230-current issues in mesia tapi nmpk gayanya hanya tinggai harapan ja la.but, its okay, at least i tried. i did tried, it just wasnt enough. xpa, pasni aku ada paper bel, jgn r ada frustation lg/ish2/ bel aku target A-, ble k? we'll see...

4 Spits On My Face:

Sha said...

haahaa..diploma senang? pale otak.. haaahhaa.. takpe2 gudluck k untuk final.. =)

aCe+ said...

sha- TENGKIU!!!!! u r the first yg xkata diploma senang. diorang suma kebykan yg ckp bukan tgh ambik dip pun. kita yg tgh ambik kita taw r kan. gudlux to u too.

Sha said...

2 la pasal.. diploma pun seksa kot.. xpe la, susah, senang ke just blaja elok2 cukup..

aCe+ said...

sha- 2 r mana ada bnda yg senang ble dpt dlm dnia ni kan.

Blog Archive