THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 22, 2009

Hidup Ini Memang Palat, Trima Ja La

*HABIS MADU SEPAH DIBUANG*



senang ja kan org yg berkemampuan untuk membuat pilihan dlm idup ni kan. they noe whats ahead of them, depa dah taw future cmna, diorang taw diorang stil ada opportunities laen kalau gagal dlm idup, so they always take things for granted. "xkesah la kalau gagal ****** pun, ###### tgh tggu aku".. wow! senang la hampa kan. bersyukurlah. sbb bkn suma org dpt peluang cam hampa. bukan suma org bernaseb baek cam hampa.hard luck huh? mungkin mustahil bg sesetgh org yg realistik tapi bagi diorang, itulah kenyataan. haha. aku xjeles tapi kadang2 bebai. cmon la kalau xmau dari awai xpyh r ambik, jgn ada istilah cuba2, n then last2 quit. kesian kat org yg xdpt peluang cm hampa. org len pun layak utk mengecapi peluang mcm hampa, cuma hampa pny luck baek ckit dr diorang.. but in the end, u guys quit.. n leave ur spot empty cuz by now no one can fill it. huh..cm aku ckp, just bebai, geram, marah ckit. sbb aku taw aku dr mana. asal aku. org besa. org yg plain.. byk lg member2 aku yg xberpeluang mcm aku, end up just stil plain, normal. ni hampa yg dpt, nk lepas cmtu ja. cuba pikiq, kalau tmpat hampa tu org len yg duduk, org yg mengharap, depa akan berusaha bersungguh2 kot. tapi pa bel aku wat, its their choices, n for those who unlucky enough maybe ur time to shine is in other style or alternative. just dun give up. go for it.. napa aku ckp cmni? napa aku defend sgt golongan2 plain ni? sbb aku dari takuk tu.. aku asal dr situ, i am who i am today cuz of that type of life. it teach me how to live n survive.aku plain, aku xpandai sgt, aku x extraordinary mcm sesetgh org, tapi aku menghargai n bersyukur dgn apa yg aku dapat. segala peluang yg aku dpt aku grap. ya, aku xperfect aku pun maen2 gak, aku pun repeat paper gak tapi aku xgagal.. aku xhampakan sapa2. i am stil in the fight n i do not wannna give up. i will not. sbb aku dah rasa sendri kekecewaan dr kegagalan. aku taw, aku experience sendri..ntah aku pun xtaw apa aku cuba nk sampaikan ni. rasa nk tulih aku tulih r. cam yg aku slalu ckp r kan, life aint sweet, get a helmet!

2 Spits On My Face:

FatinSyafira said...

respect !
thats the spirit that every youth should have.
but yeah, then again,
we never can force someone's ability in doing something.
they say they give up,
means they r not qualified to be in here.
its their lost.

aCe+ said...

FatinSyafira- agreed! it is their lost, they dunno whats they gonna miss it here.

Blog Archive