THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

January 9, 2009

Spread The Love,Kill The Pain

ntah!! lately ni byk siot, gila2 byk love2 pny entry dipost oleh suma bloggers yg aku kenai. Baby Jane xclap aku dah dekat seploh dah entry pasai lovey duvvy ni, Fatin Syafira pun tgh angau ngn Hisham, Farahdiba pun sama bru broke up n kluaq dating ngn first crush dia kat uitm, rekha walaupun xdak entry love2 tp nick dia ja dah wat org pikiq pasai love, nick dia LotsOfLove.so, aku nk tny napa suma org tgh feeling love2 ni? hah..ni yg wat aku trasa ni.dah r tgh single.ish!bila nk jumpa white sweater girl ni, please girl please be on my eyesight again.dont make me loose hope.yup, im still hoping.
p/s-being single has it own pro n cons.im not sure which one i want.

8 Spits On My Face:

FarA AqMa said...

another love hope/story..
are u really sure that this is a love or just another story la...
ei,kalau terjumpe tegur la ye.=)

blitzizni said...

im not 1 of 'em then.

aCe+ said...

fara aqma- im pretty sure its love story.hahaha..well if its no, i like to call it love addiction

aCe+ said...

izni- ouwh babe..sorry..its okay, just spread the love then.hahaha..

nadhsamuel said...

yeah i'm not the 1 of them too~

aCe+ said...

nadhsamuel- still miss home?

nadhsamuel said...

ha'a la..i still windu kat umah..adui..x sabar nak tunggu cny nak balik..

aCe+ said...

nadhsamuel- ala seminggu je lg..pejam celik,pejam celik dah sampai dah

Blog Archive