THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

November 28, 2008

Izni Tagged I..

1) Sertakan tiga keping gambar anda yang anda rasa paling seksi.
2) Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan, mungkin anda rasa senyuman anda pada masa itu adalah seksi, sertakan!
3) Nyatakan kenapa gambar itu seksi di mata anda.
4) Tag 5 orang yang seksi.
5) Selamat berseksi!






sexy sbb aku xsuka pakai kot ngn pakaian formal tp aku rasa amat smart n sexy time ambik pic ni..



sexy sebab time ni aku xmandi pun lg tp rambut still smart.hahaha.

p/s-aku xlanggaq rules no.2 sebab dia ckp xsemestinya xberpakaian..





jgn tny napa aku kata gampaq ni sexy..





ok dah sexy/seksa dah suma..aku nk tagged sapa ek?
+akakku hanna-J+
+Mr.Devil+
+anbreen+
+adikku-aimi+
+orked+

hehehe..ciap r korang..hahaha


8 Spits On My Face:

blitzizni said...

wahahahaahahahahahahaaha~!
pix yg ke 3 mnarek!!!
wahahaahahahahahaha
*gelak sambil guling2

aCe+ said...

besa r..ala lg satu lg besh..lebey kurang cmtu gak r..tp ilang mana ntah..he3

hannah joe said...

memang menarik pic tu!

aCe+ said...

besa r..sexy is subjective..he3

orked said...

hahahahahahahahahahaha

aCe+ said...

orked-lawak kan?

LotsOfLove said...

hahahahhaaaa..
pict numb 3, hot..!!
pegi maner pegang payung cam tue?? ahhaahahahaaa..
aCe+, caya ar.. memang sexy..
hilang bling2 aku.. haha..

aCe+ said...

LotsOfLove--spontan je ni..ntha saap ambik ntah..aku ni kdg2 mmg xbetui ckit..bling2 dah ilang? ala xshiok r..he3

Blog Archive