THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

July 12, 2009

F.T.J!! F.T.J!!

aku baru balik dari program Transformasi UPSR SKPP Kampong Pasir dimana aku jadik Facy for the first time in my life.. sblom ni kalau aku join apa program musti jadik peserta ni first time aku join jadik facy so its a goddamn big different.. pasru siap wat iduction bagi budak2 nangis jew. kalau x aku n member2 aku yg di nangiskan.. ni kisah dulu2 okay, skrg kalau wat iduction blom tentu aku akan nangis. baru ja smlm balik ari ni dah ada AGM-annual general meeting DiPAC dah.. peh! no rest dowh.. sepbek slideshow dah ciap..thanx haziq.. FIY, program2 dipac yg diapprove just 3 tapi kami akan banyak wat program ngn Abg Syah esspecially ngn budak2 UPSR tuh so, society tour dipac xdak lumpuh teruk eventhough HEA n HEP banyak reject proposal program kami.. so, wat i need to do now, is FTJ, FTJ.. apa tu FTJ? tgk x transformers 2- revenge of the fallen.. leo suka cakap FTJ-FUEL THE JET!!!

6 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

sekali sekala nak bagi dorang nangis..

zaman adam nak nangis dh lepas dah...

hehe....

enyheartsdiamond said...

pergh!!

wat org menangis..

susah ouh!

aCe+ said...

LOL-2r// rindu gak zaman kanak2 dulu.

aCe+ said...

eny-kalau budak2 senang r..ahaks

enyheartsdiamond said...

pembuli!

hehe~

aCe+ said...

eny- bkn buli... nk diorang sedaq ckit, ngn insaf

Blog Archive