THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

July 15, 2009

Tagged Curik Dari Aimi

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
+Benda. bkn org aimi oi.. for the moment, AcePire aku, SE K660i aku, slipar 9.90 yg aku baru beli kat tesco, slesa siot slesa ni, gi clas, gi mandi, gi CS pun aku pakai slipar biru ni+

2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
+nasik lemak sebungkus, teh o ais, rokok winston 2 batang+

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
+benda ni suma bukan bride ke kena pikiaq.. groom angguk ja kan..NAY, groom dun have the say in this type of matter+

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
+paling lama penah sampai 6 bulan, paling cepat seminggu.. u decide!+

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
+dulu ya, skrg x.. hati dah tawar..+

6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?
+McD kat CS+

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
+ntah.. dah lama xbeli buku. education or entertainment+

8. Nama penuh anda?
+Adam Ar-Rashid Bin Mohamad Rasdi+

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?
+mummy r.. seploh kali pun tetap mummy.sorry abah.+

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?
+i dun admirer anyone.. nevertheless, i'd found all of them..+

11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?
+8 ja? susah ni.. ok2.. kat cini, uitm- ajam,saf,aimil,fizi,ijat,baby,boy,awe.. kat umah- rizal,imran,dayat,wan, e-in, hana, wan nad ngn jeff+

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?
+of cos.. tapi kadang2 dobi gak.+

13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?
+pada waktu skrg, katil r..+

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
+aku curik tagged ni, so cmna nk describe? ahaks.+

15. 8 perkara yang saya gilai....
+rock music+
+graphic t-shirt+
+sweater+
+mohawk hairstyle+
+money+
+hang out+
+laugh+
+jokes+

16. Pelukan atau cium?
+dua2 passionate+

17. 8 buah buku yang paling baru di baca?
+zero+

18. 8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali?
+8 ja? mana cukup+
+when your heart stop beating-plus 44+
+harder than you know-escape the fate+
+cute without the e-taking back sunday+
+so cold-breaking benjamin+
+in the end- linkin park+
+surrender- billy talent+
+the press corpse- anti-flag+
+with me- sum 41+

19.mari main TAG 8 org lain.
+orag ja..specially nak tagged ENY DIAMOND+

4 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

omg!besar gila nm i!!!;)

aNa Rawr said...

8. Nama penuh anda?
+Adam Ar-Rashid Bin Mohamad Rasdi+

nama yang unik
:)

aCe+ said...

eny-ha3.special utk u..ahaks

aCe+ said...

ana- thanx. mummy i bagi. 3 minggu dia pikir nak bagi nama apa..

Blog Archive