THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 27, 2008

AZAM? HAHAHAHAHA

some babe penah tanya aku apa azam aku utk tahun depan..slamba katak aku jawap
"nope..i xdak apa2 azam utk tahun depan.."
pastu minah tu wat muka plek n usha aku smacam..and then she goes "Whatever..."ngn gaya n cara yg mmg menghina abih r..aku ckit pun xtrasa sbb well shes kinda a bitch so its do not effect/affect(aku xsure mana yg betul) me at all...well ple sgt ke kalau aku xdak azam utk tahun baru.. belambak kwn2 aku yg xdak azam tahun baru..i bet, Azam(bin Zakaria) pun xdak azam utk tahun bru..the truth is, aku penah menyimpan atau menyemai byk benih2 azam baru setiap kali tahun bru menjelma..seriesly! dulu setiap tahun aku akan wat 1o azam baru utk dicapai seblom akhir tahun..sepanjang idup aku, aku xpenah accomplish suma azam2 aku..why? maybe sbb aku ni mmg yg jenis hangat2 tahi ayam(i admit that)..sakit hati kdg2 benda2 yg ximpossible for me to achieve tp still aku xble nk achieve..its kinda sucks? well reality is. n plus as i grew older azam2 tu cuma sebagai prasyarat utk aku celebrate nu year.. tambahan, kenapa kita sma PERLU wat azam hanya tiap kali tahun baru tiba? kalau n brubah anytime kita ble wat azam kan..xpyh tggu nu year..n sumtimes we used it as an excuse.kalau nk brubah ttgu nu year? sbb tu aku dah lama retired wat2 azam tiap2 kali tahun baru ni..sbb aku taw one way or another i'll be dissappointed..so, i should spare myself..wat pa nk susah2 pikiq azam kalau aku sendri pun xmau brubah..kan? the time will come..suma org akan brubah..mummy aku slalu ckp biaq bdk2 remaja ni enjoy dulu hidup diorang skrg(but theres a limit) sbb bila diorang makin tua mereka akan brubah..as for example, time tok aku meninggal dulu ada sorang makcik ni tolong mandikan n mummy aku ckp makcik tu dulu minah caberet..n mmg negative habih r dia dulu n suma makpak zaman dulu xbg anak2 diorang berkwn ngn dia n looks how she turn out to be..dia skrg dah jdk hajjah n mengajaq bdk2 mengaji Quran..totally change..360 degree..so mummy aku slalu pegang tu..ida taw suma org ble brubah..but yes, some people dun..dah tua2 masih x sedaq diri pun ramai..so, its balance..apa yg aku nk cuba sampaikan ialah manusia ble brubah tp xble dipaksa.xpayah nk brubah time nu year..sebab ia sesuatu yg menghampakan di akhir tahun..so, spare urself..xpayah r wat azam tahun baru hanya sebab org len buat..kalau xmau wat azam xpyh wat..watpa n ikut org.. just be urself..some people maybe dun agree with it, so
RAISE UR MIDDLE FINGER N SAY FUCK U

10 Spits On My Face:

hannah joe said...

nnt kite tanya azam zakaria pe azam die.
ekekeke
akak pon xde azam.

nadhsamuel said...

minah caberet tu ape?

wah..xkan takde satu azam kot?
impossible~

yeah people do change-

aCe+ said...

hannah joe- wanna bet? dia pun xdak azam pny

aCe+ said...

nadhsamuel- minah caberet ni kira pmpn2 yg kaki clubbing n disco zaman dulu2 70's to 80's..

FarA AqMa said...

betol2,berubah tak perlu tggu awal thn, anytime can.
huhu.

aCe+ said...

fara aqma- betui2..sgt bersetuju..

blitzizni said...

x perlu tngu new year. nak buat. buat je an.

uh bwu smpai uitm. hey guards, here i come. ahahahaha.

aCe+ said...

izni- pak guard suma!!! perhatian!! izni dah sampai kampus!!!check bag dia!!! konpem ada malboro pack 20 pny!!! conpem!!!!hahaha..

Fairuzzi said...

weh..
sama la kita..
aku pn mana da azam...
slalu dok azam ja..
tp x accomplish satu pa pn..
hahahahha...:P

aCe+ said...

faituzzi- betul! xpyh nk buang masa buat azam kn..lg sng

Blog Archive