THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

October 26, 2009

Trip To The North Region

last sunday, aku ajam aimil saf imah fatin ronggeng ezzati mat jan ngn dua org kawan ezzati gi berkelah.well, that was the original plan. as it ended up to be atrip to the north region. dr SP kami gerak pi kodiang, lepak umah ezzati dulu. fatin ngn ezzati dah tidoq umah ezzai sejak sabtu g. btw, her parents are really wonderful. peramah siot. aku jadik malu truih. pastu dr kodiang, kami plan nk gerak gi gua kelam. aku roger mat jan ajak dia pi skali. sampai kat gua kelam jumpa di indu AIMST tuh. actually kami plan nak mandi kat gua kelam tuh, tapi last2 kami juts masuk n usha2 n snap pic ja dlm gua paleolitik tuh. ahaks. kami mandi kat bukit ayaq. ikut signboard panggil bukit air. pas mandi mandi manda mua gerak blk pi umah ezzati. pastu tgk2 jam dah lambat dha kot. xsempat nk make in on tinme tu sent dua minah tu blk ke uitm before 10.30. last2 kami overnite ja la. lepak kat aloq staq n then baru blk merbok blk. n pas blk aku tidoq puas2 n ready2 nk blk umah. the end.
























































































































6 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

yg doremi 3 org baju merah tu pakat ha?;)

nadia abdullah. said...

hahaa,bestnya alor setar ;)

aCe+ said...

eny- aha. plan saja nk pakai matching. ha3. cam adik bradik pun ada.

aCe+ said...

bulan- hekeleh. bajet. xbesh pun aloq staq. pukui 3 pagi dah xdak pa pa dah. ha3

nadia abdullah. said...

mmg laa,rakyat2 dia tak kuaq melepak pagi2 buta ;D

aCe+ said...

bulan- eleh2. nk bkn budak2 aloq staq baek2 r? pirahh!

Blog Archive