THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

August 25, 2009

The End Of A Wonderful Fairytale

igt enrty aku dulu "sapa kata bawah tiang lampu xromantik"? time tuh tgh angau gila babi ngn "angel.."? igt lagi? hm.. well, aku dah ada ending utk fairytale aku yg satu ni. aku categorykan sebagai fairytale sbb menda xmenjadik. sbb apa xmenjadik. acted of god. tu yg lec law aku ajaq utk jawap kalau apa2 musibah jadik. ahaks. ya, mmg dulu aku penah ada crush kat minah "angel.." ni, tapi keadaan memaksa utk kami tidak rsama. dah lama aku nak tulih pasai benda api nath napa tertagguh2. maybe i dun have the courage before. so, there it is guys, aku ngn "angel.." xdak papa. yes, i do try a lot of things to win her heart but what to do, it aint to be real. aku xmarah dia, sbb dia mmg awai2 dah warning aku, it is a long shot for me to be with her. i accept that fact, still i wanna try. sbb apa? sbb yg sama aku gitau kat dia. aku percaya pada cinta. buakn cam liyana jasmay.aku akan tetap carik cinat sejati yg mungkin aku akan temui satu hari nanti. xkira brapa byk kali aku akan fall, xkira brapa byk failure yg aku kena tempuh, xkira brapa byk kali hati aku akan terguris. aku kan jenis yg ketegaq. mg byk akli gak hati aku terguris dlm percintaan tapi aku xpenah nak serik, sbb apa? kita mmg diciptakan berpasangan dan aku akan teruskan pencarian aku. my journey will be rocking, my journye will be full of obtacles but that aint gonna stop me.n maybe i have found one. aku xkata dia pasangan yg aku cari tapi dia yang mencari aku. igt sblom ni aku penah post "Cintailah orang yang mencintai kita, bukan kejaq orang yang kita cintai"? ya. situasi tu skali lagi terjadi kat aku. cuma bezanya kali ni, maybe aku xkan kejaq dah org yg aku cintai tapi aku akn terima org yg mencintai aku. aku kata maybe okay, its not for sure lagi sbb hati aku mmg jenis keras. so u gotta try harder babe to win my heart. skrg aku ble slamba katak ngaku yg aku masih single, for about 7 month now, i aint regret anything. behs gak jadik single but i dun plan to stick this way forever. tgk la cmna. the search is still on. peace out..


p/s- napa tetiba cita aku jaidk melalut ni. actually aku cuma nak tulih yg aku tringat blk incident yg membuatkan aku tulih entry "sapa kata bawah tiang lampu xromantik".. 2 ja. melalut sakan.

6 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

eny x percaya cinta jugak...;)

kadang2 minda x mampu mengawal tangan yang menaip;)

LotsOfLove-Pearls said...

ingat n3 tue..

mm, xper ar..

ramai lagi gadis2..

boleh teruskan pencarian..

aCe+ said...

eny- "aku xpecaya, cinta, aku xpecaya c.i.n.ta"- liyana jasmay.. ahaks. betui2. kadang2 tgn type benda2 yg ntah papa

aCe+ said...

LOL- betul2. bunga bukan sekuntum kan. LOL tolong r rekemen kat adam sorang. ahaks

Sha said...

rilex r.. kite muda lagi... ramai lg gadis2 di luar sana

aCe+ said...

sha- usia bkan penyebab. he3

Blog Archive