THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

July 8, 2009

When The Devil Stood Upon Me..Part 2

Dlm Clas Stats-QMT212..aku tukaq clas pi clas A sbb timetable aku clas ..so aku kena masuk clas A utk STats so dat aku ble ambik Acc164- accounting 2. n la payah kalau repeat paper ni.. clashing pny jadual.. ops.. lupa. status aku DROPPER not REPEATER..ahaks. so, for this sem tiap2 Rabu clas aku dr pukui 8 hingga 6. break just time pukui 12 sampai 1.so, xtaw la ble tahan ke x.. hm.. gudlux for me then..

8 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

haha~

gudlux dropper(^_^)

*u bkn da dpt da L word ke?

u xley isi my orm lah~

hehe~

nadhsamuel said...

ace..
8 until 6 ? wahhh...lau I jadi you xdapat tahan dowh...memang xdapat tahannn..

*sigh

LotsOfLove-Pearls said...

adam..
gud luck ok...

bertahan!

aCe+ said...

eny- xdapat lagi lg la L word tuh.. so nak wat back up tu yg nak isi form utk u tuh.ahaks..

aCe+ said...

nadhsamuel- 2r.. i pun xsure sama da dpt tahan ke x.. tambah sem ni ngn ada time puasa g. we'll see!

aCe+ said...

LOL- tgh cuba utk bertahan r ni..thanx

enyheartsdiamond said...

ace-ouh backup je ke?

xnk la jd mak sanggup

(^_^)

aCe+ said...

eny-haha.. bukan mak sanggup.. if anything goes wrong in relation baru guna back up utk jadik main lover..

Blog Archive