THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

July 6, 2009

Its A Boys Thing

Sorry r kalau ang nak suro aku explain kenapa dia wat cmtu kat ang, aku seriesly xble nk explain sbb maybe itulah lelaki.. ya, aku ngaku gender aku ni byk kelemahan.. tapi mungkin series di lepas pangkah kelebihan2 laen lelaki.. mata keranjang? kalau usha ckit pun gurls akan chop kata gatai kan? awat? gurls xpenah ke usha laki2 bajet gay look jambu2 suma.. time ada group boys tgh jogging depan hampa, hampa x ke gossip kata which one look better in sweats? same things goes when the situation turn around. bila ada gurl yg hot2, agak sexy lalu konpem r kami usha. n isnt really our fault? gurls yg pakai sexy kot.. curang? well dlm byk2 kapel boys je ke yg curang? yes aku taw percentage yg ada depan mata kita byk membuktikan yg boys yg slalu cheat in relation. sorry. based on my exp, gurl yg slalu curang. thats my point of view. bukan aku ada apa2 against gurls or gender-war or something is just that ada kes member aku sorang ni dia curang r kat awek dia. so, susah nak koemn sbb takut ada yg tras plak. pada sapa2 yg baca, sorry, aku xdak niat nk beratsebelahkan mana2 pihak cuma ni opinion aku sbb slalunya in any situation boys will alway be blame sbb sympathy goes to gurls. not boys. n boys slalunya choose to shut the hell up in this type of matter, n just let things fly by camtu jew.so this is my chance to voice out! sorry for any inconvinience.


p/s- MASA TULIH ENTRY NI, LAGU "HARDER THAN YOU KNOW-ESCAPE THE FATE" TERNGIANG2 KAT TELINGA AKU.. MMG KENA NGN SITUASI LAGU NI..

3 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

huhu~

boys n girls sama ja act~

LotsOfLove-Pearls said...

rasanya sama jer kowt...
kadang gurl yg suka hati sakitkan hati laki dan demikian gak laki...
susah nak blame sesaper...

sama jer...

aCe+ said...

enyheart rekha- thanx for saying that. takut gak kalau ada gurl yg baca n trasa..

Blog Archive