THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

June 24, 2009

Special Untuk Abah-Happy Father's Day


firstly sorry adam lambat nk wish happy father's day kat abah.. sorry, maybe adam terlalu ego utk ucap ngn mulut sendri tapi bukan bermakna adam xingat atau xmau wish.cuba mulut aku kelu bila nk wish kat abah.same thing happen wtiem besday abah ari tuh.



secondly, sorry lagi sbb adam taw adam bukan anak yang abek n adam paling kuang ajaq banyak kat abah. ya, adam sedaq semua tuh. brapa banyak vendetta antara kita, brapa byk akli adam panggil abah babi, brapa byk kali adam bertumbuk ngn abah, sorry abah.adam mintak maaf sangat2. ya, adam mengaku at oen point dulu adam penah sampai satu tahap benci abah. but as i mature, semua tu starting to fade. i start to forgive for all of your wrong doing considering that im not that perfect either. maybe sblom ni adam langsung xprasan any good things that u'd done to our family sbb hatred compromising my judgement. ya, mmg apa2 pengorbanan abah, usaha abah kalau nak banding ngan mummy terlalu besaq beza dia, tapi adam dah prasan skrg bukannya abh goyang kaki ja pun, abah usaha jugak.usaha sedaya upaya utk memperbaiki semua kelemahan abah. abah byk flaws, tapi abah jugak banyak kelebihan len yg adam kadang2 terlepas pandang.



thirdly, still nk ckp sorry. adam mintak maap lagi sbb banyak kali bagi sakit ati abah. maybe slama ni adam just pikiaq yg salah laku adam hanya akan hurt mummy, tapi adam terlupa yg abah pun hurt jugak. maybe slama ni adam just pandang mummy, tapi langsung xpandang abah, so lepaih ni, adam xkan wat camtu dah. seteruk2 mana pun abah, abah tetap ayah adam. tanpa abah adam xkan wujud. adam taw bila adam cakap "apa yang abah buat utk adam , just sumbangkan sperm utk hasilkan adam, tu ja, xdak benda len yg abah buat" it hurt u so much, tapi adam lupa benda tu la yg paling penting.kalau abah xsumbang sperm abah, adam xkan lahir, adam xkan ada chance utk tgk dunia. so, adam harap sgt abah maafkan semua salah adam.adam anak yang jahat, adama taw fact tu tapi adam dlm proses tuk brubah. sorry skali lagi. n lastly, happy father's day abah

4 Spits On My Face:

enyheartsdiamond said...

sincerenya~

aCe+ said...

eny-thanx. true from da heart

nadhsamuel said...

sweetnye...hehe

aCe+ said...

nadhsamuel-thanx

Blog Archive