THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

June 26, 2009

Cian Kat FD

kat blog dia, FD wat list panjang dabak punya rezen2 awat dia maleh nk balik kampus, aku punya satu ja. aku maleh nk bukak buku balik sbb otak dah tepu seketika sbb cuti nan panjang gila babi. dkt dua bulna kot sem break. di tambah plak ngn macam2 bad additional dlm pemakanan aku sejak balik penang ni, konpem2 otak aku makin lembab punya. plus, sbb depan aku kena ambik accounting 2. babi tol. awat la budak2 admin kena ambik accounting hah? xrasional langsung.accounting 1 pun aku repeat ni nk wat terer ambik accounting 2, aram jadah.

p/s- laa, baru tringat aku mmg dr sejak azali lagi maleh nk bukak buku, so xdak rezen r maleh nk balik kampus.ahaks

6 Spits On My Face:

miaOHmia said...

yupyup ni mia schoolmate saf. siapa ni ya?

aCe+ said...

mia- well, im saf bestie in UiTM.ahaks

mun_mradz said...

love d way u write n spill in ur blog..nice...love dat..ngahaha..slmat enjoy sisa2 holiday

aCe+ said...

mun_mradz- thanx. tggal xsampai smmgu ja lagipun. tgh nk enjoy till da last moment r ni.ahaks

Sha said...

rilex r adam.. akaun pun aku gerun, tp ko biole wat nyer! chaiyok!!

aCe+ said...

sya- haha. aku ble? ntah la..

Blog Archive