THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

May 4, 2009

A Thin Line + I StoodStill Between Two Junction=B&L

tanya terkezut.. mmg ni dah kali ke berapa dah aku wat post thin line pasai B & L..
BESHFRENS N LOVER..
mana satu pilihan hampa? susah nk jawapkan..aku xmau nk ulang blk apa yg aku dah tulih sblom ni so just stret forwad ja la ek..saf pun ada post benda ni kat blog dia..tapi situation yg dia create, if everything starting to fall apart which one u gonna save? sound common?.. cmna kalau kita tukaq situasi tu bg jdk lg kompleks.

"IF EVERYTHING STARTING TO FALL APART, WHICH ONE U GONNA LET GO?"

sanggup tinggalkan kawan2 anda dan pergi kepada buah hati?
=hilang gelak tawa dalam hidup anda, hilang clan2 lepak skali anda, hilang geng2 sakat menyakat anda..

sanggup tinggalkan buah hati n pergi kepada kawan2?
= hilang tempat bersuara hati ke hati, hilang tempat bermushy2, hilang org yg slalu wat anda tersentuh dan jatuh cinta..

sanggup??

susahkan.. jawapan aku senang walaupun agak mustahil..aku akan tetap carik jalan utk selamatkan dua2. agak mustahil aku taw, life aint sweet, get a helmet. tapi awai2 lg preparekan diri anda utk menghadapi situasi tu. pandai bajetkan. ya aku selfish aku nk dua2, salahkah? kalau boleh dpt dua2, watpa aku nk wat pilihan pilih satu? so drpd aku termenung pikiq nk wat pilihan bek aku carik solution.plus, kalu aku dah prepared awai2 utk sitausi ni, xkn aku ble termenung plak kan. protection is better than care..seem impossible? ya ka? dah cuba? dah try? sorry aku ni selfish aku nk dua2 n aku ni xmudah nk give up so aku akn tetap carik jalan. ntah, aku xsampai ke tahap tu lagi tapi still aku dah well prepared dah supaya benda tu xkn jadik, aku share n spent time both sama rata aku xlebihkan mana2. bak akta saf, lovers will alway stay in my heart, frens will always stay in my mind.tol x?



p/s- kalau sampai satu tahap, dia sanggup lepaskan aku demi nk jaga hati kawan..hm....

4 Spits On My Face:

HANNAN nur said...

complicated, kan..
i pon selalu je jd mcmni..x suke r..

aCe+ said...

mmg complicated. tersgt complicated

Sha said...

wah... pilih yg mane pun tak tau.. pening woo.. dua pun i nak adam.. hehe

aCe+ said...

sha- susah kan. kena jadik kawan n lover at the same time, pastu kena choose plak kan.

Blog Archive