THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

May 6, 2009

Pretty Aint Sweet, Life Aint Easy

mulai jam 12.01pm td, sem break aku officially start.. paper dah abih. conclusion? susah ak r accounting td, ntah r aku pun xsure ble lepaih ke x.tgk r time result nnt. xmua dowh repeat skali lg. xkn dua kali nk repeat kot, nmpk sgt bengong kan. misi aku skrg kacau mmber2 aku yg ambik accounting 2.ahaks. mampuih depa suma. dah r paper 2 susah siot suma konplen mcm2.xpa2 kita tgk sem depan cmna. actually aku pretty excited gak utk cuti sem ni.mcm2 plan dah buat. plan yg xpenah wat sblom ni ngn org yg xpenah aku expect pun ada. life is to be enjoy not wasted rite, pa salahnya hang out ngn crowd baru.. kluaq skali skala dr comfort zone kita, seeing the world from other perspective..tapi pa yg aku dgq diorang tu suma lg gila2 dr clan sorority bro's aku. ntah la. kita tgk tahap gaban mana kegilaan depa suma tuh nnt ek. jgn risau aku akan post pix2 suma nnt as long as x over 18 SX cukup.ahaks. cukup r kot, nnt aku post len papa ok.



p/s- aku plan nk stat study legal system sem break ni. buku dia xclpa aku ada simpan g.. haha.tringat zaman awai2 dulu time aku gila2 pny minat law.

2 Spits On My Face:

Sha said...

haha... insyaAllah x repeat lg nyer.. u study hard kan? so insyaAllah all will b ok

aCe+ said...

thanx sha.

Blog Archive