THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 4, 2009

Thin Line Between Guys Type

lepaih baca post FD@ FaraDib @ Diba @ Fara @ akak Faradiba (byk tol nickname ang weh.ish2),http://faradibanuar.blogspot.com/ aku tergerak nk wat entry ni. bukan nk critic bukan nk defense, tp just nk bagi opinion aku. laki yg suma mark up diri sendri? hm..
frankly speaking, aku pun kdg2 mark up gak diri sendri.besa r manusia kan. sapa yg xpenah wat benda ni. nomel. tapi byk kes yg jadik, arrogant terlebih. or dgn erti kata len, bajet. besa r tuh. kadang2 kita sendri pun xsedaq yg kita dok mark up @ bajet diri sendri. maybe in this type of people defense, diornag bangga dgn whatsoever life gaining exp yg diorag ada. makpak diorang success or diorang tergolong dlm golongan yg elite. mmg kdg2 dgq arrogant or menunjuk2 tapi stil diorang bangga dgn apa yg diorang ada. kalau diorang xbangga sapa lg nk bangga kan. kaalu xbangga org ckp xbersyukur plak kan. standed r mulut org. bak kata Mat Jan, mulut cm juboq ayam.ha3. people choose to critic in everything but its not that they r 100% wrong. tapi, kdg2 mark up lebih yg mmg annoyying @ mejengkel kan(perkataan favorit sem ni). cmon r kalau ya pun bangga xpayah r lebih2 kan. ckit2 org ble trima g. plus, org len bkn suma loser in term of life. suma ada kejayaan sendri cuma kebanyakan org they choose to not let it glow in public. just be anon. bagus pa cmtu. nk tayang pun, ckit cukup r. sbb nnt org akan pikiq len nk wat conclusion plak. bak kata lect aku Sir Nash, "Perception Is Everything, Reality Is Nothing " (which i dun disagree!). bila org dah wat perception abih r, benda tu yg akan jadik reality dlm kes mark up diri sendri nih.
pasai mark up diri sendri depan pompuan, maybe thats one of the method yg diornag nk guna utk pikat gurl. so, at least theres an effort rite? i give credit tu them on that matter. cuma jgn lebih2 r. mungkin ada pompuan yg akan fall dgn taktik ni, tapi bukan suma. materialistic type sng fall, miss right type, sorry, jgn harap r hampa nk dapat kalau pakai taktik ni. plus, one more thing mungkin org xprasan tp taktik cmni kebanyakan laki guna. seriesly. cuma approach dia berbeza. sbb sesetgh laki diorang x pakai mark up pny style tp , pity style. byk kot, an most of the time it works. so, lu pikir la sendri okay.




p/s- nak ulang skali lg, ni suma just pendapat aku! realitunya, hampa suma manusia, hampa suma aku rasa penah exp sendri benda tu, plus hampa suma dah besaq, pandai2 la pikiq sedri okay. remember, nevertheless, life to be enjoy not wasted!

4 Spits On My Face:

fara_D said...

wuahahahha
aku berbangga menkadi kakak kau wahai adik adam yang semakin matang.

ang jangan duk cakap besaq macam depa naaa.

ang buat lagu tu ang tengok kpala ang akak ang ni sekeyy.

FatinSyafira said...

sokong !

aCe+ said...

FD- amboi2. he3. jgn risau. aku akan try xjdk cm depa tuh

aCe+ said...

fatin syafira- lama x singgah. btw, rajin hisham ek. slalu turun cini.

Blog Archive