THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

March 28, 2009

The Result

first2 aku nk maki dulu.bkn maki pa, maki wifi uitm cm haram siot.dah 2 ari xble nk on9.pa jadahnya.siot, sial, haram, babi!!
ok2 dah abih maki dah.skrg aku nk umumkan sumthing.wow, mmg terkejut beruk.seriesly.aku dok aspect result utk election dipac akan kluaq ari ahad atau senin tgk2 khamis tu gak kluaq pas2 org suma abih ngundi diorang truih nk umum result.around 5.30 cmtu diorang pggl kami calon2 suma suro bwk turun poster n berkumpul dlm DS1 sbb diorang nk umum sapa result mua.ble plak depa kencing kami.kata ada writing test plak.kalau dah menang election pun kalau xpass test tu still di-eliminate.wow, aku dlm ati dah bebai dah.apa ni, general election pun xcmni.last2 pas diorang dha umum result diorang gitau yg diorang kencing.ha2.mmg lawak sial.o ya the result.sorry aku dah xigt dah suma sbb dah 2 ari dah lepaih.so makilah wifi uitm ya kwn2 suma.apa yg pasti aku menang.alhamdullillah. yg aku stil igt rank2 voter2 ikut vote terbyk r.first mu'az dgn undian 290 brapa ntah, pastu second awie, 230 brapa ntah, pastu third bilal 190 n then aku.wow top4 kot.thanx suma voters aku.syg hampa suma. aku dpt vote sbyk 149.wow!sgt2 terharu gila babi dowh. pastu aku xigt dah rank2 dia. yg aku igt bestie aku saf dpt vote sbyk 123 n then bashah dpt vote 121.tu ja aku igt.bob ngn rahman, sorry weh aku lupa brapa byk hampa pny vote.sorry.2apa yg pasti dr 20 org yg masuk election 18 yg terpilih utk form new dipac n 2 org terkeluar.org tuh aini, ngn falina.cian depa.they had come this far.xpa guys, whe theres a will theres a way.try lg ok, jgn give up.skrg 18 calon dah automatic-ly jdk exco dipac n esok ari ahad kami akan wat meeting utk tentukan jawatan n get ready nk berbincang pasai kami pny jawatan.seriesly aku masih berkejut smpai skrg kot.terkejut yg aku skrg dah jdk member of majlis tertinggi dipac.wow! bayangkan lah.org cm ak yg clumsy, yg suka maki hamun, mencarut xsudah2 nk lead dipac n buat dipac jdk lebih TERBAEK(ayat bob)..ble ke? tgk la nanti cmna ek. last but not least, aku nk thanx skali lg pada suma member2 aku yg support kami calon2 suma dr mula sampai abih.siap buat banner lagi undilah adam, jom undi saf.mmg gempak.aku stil xble nk lupa mlm manifesto tu.sgt bermakna n akan jdk kenangan terindah dlm idup aku.aku syg hampa suma.love u all.thanx again!!!


p/s-sorry tu "angel..".sorry sbb aku sgt blur pada hari manifesto tu n smpai terlupa nk teguq nag.sorry2.tapi aku ah make up blk kan? nnt r aku wat post spesel utk ang.

2 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

kan..

Tahniah adam..

Angel??

aCe+ said...

rekha- thanx. angel? aha.my crush.baca r entry sblom2 ni.byk kot story pasai angel ni.ahaks

Blog Archive