THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

March 26, 2009

Aku Terharu Gila!!!!

peh siot.td aku baru ja lepaih berucap dlm manifesto speech aku.actually, aku bkn ada papa manifesto pun yg nk dibentang tapi apa yg aku ada, sumthing dat i really2 value the most, supports from all my frens.aku betui2 terharu gila2 babi ngn support yg kwn2 aku suma bagi.thanx guys.padahal apa ckp merapu ja tadi, tapi hampa suma still tepuk gila2 n shout nama aku gila2.really really thanx.ya, mmg part kita unite bila gila2 when it comes to all of this stuff.hampa suma mmg yg TERBAIK bak kata bob.btw, support support juga ek, jgn lupa undi esok. ble wat 5 selection pandai2 la hampa pilih okay.apa yg penting kalau aku terpilih aku akan wat yg terbaik, utk hampa suma. ni yg wat aku bersemangat lagi ni.thanx guys.thanx all of u.i love all of u.pada budak2 part 2 g support aku radi gak, thanx. bdk2 clas 2c, yup kita classmate.2a korang mmg besh.abang adam ek? xpyh r pggl abg.aku sebaya hampa ja kot.ok, thanx again for everything!!!love all of u!

6 Spits On My Face:

not my story said...

erm..to ar babe..btw im really honoured u mentioned my name tadi..
giler ar babe..
lepas ni, if tak menang pun i tak kisah cuz i know our fren dah bg support gile2 kat us..and they trust us..

LotsOfLove-Pearls said...

wah..
mcm superstar gitu..

gud luck k..

undilah abang adam k..
ngeeee

aCe+ said...

saf- ala u kan my besfren musti r i mention.plus, mmg u pun influence i masuk.kalau x bertuah i nk masuk.thanx babe!

aCe+ said...

rekha- thanx.btw i dah menang dah pun.thanx for ur support

not my story said...

hah c.. u masuk2 terus dapat!
bgs jugak i influence u kan?
hahaha=)

aCe+ said...

saf- u r the besh dear, seriesly. thanx

Blog Archive