THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 14, 2009

Valentine Huh?

valentine..seriesly, aku xpenah pun nk celebrate valentine.bkn aku fuck valentine or sumthing xpenah, it just doesnt fit in right.actually kalau bagi sestgh org yg fuck valentine, dgn menggunakan alasan keagamaan dan semua aku xtentang diorang, cuma xsetuju.mmg tarikh tu sama ngn paderi ngn church mana ntah tapi its just a yearly routine that people do.kalau nk fuck napa kita xfuck bday celebration? tipu lilin, cake pa kaitan ngn sambutan hari kita lahir.napa nk kena wish tiap kali bday sedangkan ajal kita makin hampir setiap kali bday menjelang..napa kita bersanding bila kawin.bukankah itu amalan hindunism? budaya diorang.napa org melayu ikut? napa xfuck benda tu r tol x? dlm islam hanya menyatakan agar membuat kenduri utk mengelak fitnah, tu ja.bagi aku, tak salah kita nak celebrate, tapi dgn cara yg betul.tp pa pasti, valentine celebration always end dirty n horny.dat just fact.lovey duvey suma mcm2 ble jadik.feeling tgh memuncak time tu tol x.brapa ramai member2 aku yg make love time valentine.aku taw dan aku sdaq.tapi pa yg aku ble buat.2 jala entry aku ttg valentine.slamat menyambut hari memperingati kekasih.peace out!

2 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Hehehe..
Happy Valentine Day aCe+..

Sesaper p0wn leh celebrate..
terpulang ngn individu jer..

tapi bila buat sstu yang lebih2 time Valentine..
sedihkan?

tercemar valentine..

*coklat 1! ngeeeeeee

aCe+ said...

rekha- betui2.valanetine spatotnya jdk hari yg plg indah urk kapel2 ni jdk ari yg jijik plak.ciap polis wat OPS Valentine lagi..

coklat? t i antaq ok..ha3

Blog Archive