THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 11, 2009

Arkward-NESS

Susah kan nk reconnect ngn kwn2 yg kita dah lost contact lama? maybe bg sesetgh org xsusah, tp aku susah..aku nnt blur n arkward,sgt3! ari tu time cuti raya cina aku ada jumpa member lama aku..lama gak r terpisah.kami skolah skali time secondary skool.sama clas.time darjah 3.pastu dia naek darjah 4 aku trus express naek darjah 5 so xslalu jumpa dah n xjdk clasmate dah..tp skool aku dulu kecik jew, SKPP-(Permatang Pauh). so kdg2 jumpa r gak..pastu dha abih secondary aku blah g boarding skool-PFS-Penang Free School pastu dah jarang jumpa bdk2 skoolmate aku dah..bkn jarang mmg xjumpa pun..so after quite sumetimes aku jumpa blk dia time CNY ari tu..peh awai2 okay la ada gak story nk share.pastu aku wat clap g offer dia lepak2 smebang catch up suma la..time lepak2 kat mamak tu peh mmg arkward kot..aku dok wat tekan2 hphone dia pun sama.so last2 dia yg make a move.dia kata dia ada hal ckit nk setelkan,walhal aku taw tu suma excuse jew utk dia blah dr situ..so, sorry la ek..aku ni mmg cmni..susah ckit nk bersembang kalau dah lama xjumpa..kalau wat reunion ke pa ke, orait r g ramai2 kan x arkward sgt..sebenarnya, skrg pun sama.kalau aku xrapat sgt pun ngn seseorg tu kalau kami lepak berdua arkward kot..agak r..ni antara probs yg aku ada dlm berkwan..so, member2ku sekalian, sorry la kalau aku wat korang rasa arkward ek..aku xreti sgt.musti ramai yg xcaya pa yg aku tulih ni tp ni la kebenarannya..seriesly..sorry sgt2

2 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

hahaha..
biasa ar tu aCe+..
bila dah lama xjumpa sepatutnya byk story tapi agak kekok plak..
tapi different ar kalau dier memang kawan rapat..
kalau dier kwn rapat amat, mesti citer tu banyak..

**mujur ada hp..
ngeeeee.. kalau jumpa rekha nnt, no hp.
hahaha!

aCe+ said...

rekha- hah.tol2.kalau beshfren len cita.jumpa stil ble sembang2.recall sweet memory suma..no. hp? ehem2!!

XP

Blog Archive