THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 13, 2009

Hidup Ini Memang Palat Tapi Esok Masih Ada

*pinjam tagline Kami The Movie Jap
first time aku dgq tagline ini around tahun lepaih r dr preview kami the movie.time tu aku xtaw pun kami nk wat muvi.ugt nk wat second season.aku mmg minat cita kami.bkn sbb gig2 yg indie band perform saja, bkn sbb mostly of the character speak english, bkn sbb kehidupan sosial aank2 remaja mesia, tapi di sebabkan jalan cita dia.the way the story goes.awai2 mmg shits r gak kan sebb ulang2(bagi sesetgh org), aku plak aku dah suka dah flash back2 suma sbb aku layan Lost(lost kalau xtaw flashbax xkn taw cita dia)..
Hidup Ini Memang Palat, Tapi esok Masih Ada.Ya.hidup ini mmg palat.Life's sucks.so get a helmet.everybody gotta sob story but not everybody becomes a loser.some keep fighting.cuz they noe, tommorow still will come..cmna teruk pun, cmna hina pun, cmna gila pun, cmna kotoq pun hidup ini, esok tetap ada.esok yg mungkin menjanjikan sinar yg lebih cerah dr semalam, atau esok yang mungkin menyajikan sajian yang lebih jijik dari semalam.namun apa daya,kita akan tetap menghadapinya.situasi yg bebeda tapi watak yg sama.tidak disangkal remaja pemikirannya cetek, tapi kami bkn bodoh.kami cuma tersimpang, kdg2 ada yg terlpas jauh..nk wat cmna? keadaan memaksa..tapi ini bk maksud kami ni sampah yg tidak berguna.kami sampah yg boleh di recycle dan jd bahan baru yg boleh diguna pakai kembali smapai daya tulang dua kerat kami habih dikerah..namun, ada sesetgh yg memilih utk give up. a lost cause they said.xguan nk memberontak kalau tahu yg kita akan tetap tumbang.TIDAK!! mereka salah..i noe.this world gonna end badly, damn bad..but thats doesnt mean we shouldnt keep fighting.ada sinar dihadapan yg menantikan.apa yg menghalang, kecekalan dan penungguan.dlm fasa ini ramai yang tumpas dan jatuh tanpa mapu bangun semula.itu hanya sebahagian dari kitar hidup remaja..hidup ini mmg palat, tapi esok masih ada..

4 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Esok masih ada..
Tapi gunakan hari ini sebaiknya..

aCe+ said...

yup.walau seteruk mn pun keadaannya

LotsOfLove-Pearls said...

yeah..
tol tu!

aCe+ said...

lotsoflove@rekha- u la blogger setia kat blog i.thank u!!!!

Blog Archive