THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 23, 2009

Ntah R

aku pun xtaw.hidup aku byk brubah sem ni..bz manjang.kalau nk banding ngn sem lepiah aku lepak atas katil time siang, hari2.skrg dah jarang.bz sgt ke aku sem ni? maybe sbb sem lepaih aku xambik serius sgt keja2 clas rep aku.sem ni aku wat series ckit.sbb kes time cuti ari tu r.nnt r bila2 aku cita pasai insiden tuh..btw, nk kaat aku bz ngn study, assignment Oublic Admin xwat g pun, Current Issue smlm bru ambik tajuk walhal org len suma nk stat lama dah..ish2.bz ngn blog? jarang gak aku update..maen games? game pa yg tggai dlm laptop aku tuh..tggai game2 ajam ja dok maen aku sklai pun xpenah try lg..dok layan TV Series.agak r.tp suma dah ulang brapa byk kali smpai aku anek borink.ntah r pa yg aku bz sgt sem ni.maybe aku dah byk active ckit kot sem ni.xtaw r.maybe suma tu prasaan aku ja.ntah r.tgk la cmna.

4 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

naper bz p0wn xsedar erk?
huhu..
mayb better aCe+ list down per benda yg you wat.
mayb gak u serious ngn stadi but u xperasan jer..

aCe+ said...

haha.betui gak.maybe r kan

Siti Nor Farhana A. Rahim said...

hurm, biler bx2 cm2 kan, bru kiter rmmber yg kiter ader tggjwb ayte???
so, do it nicely kay!!!
nway nice 2 noe...
daaa

aCe+ said...

siti nor farhana a.rahim- betui.even how slappy we r we do hae respo.he3.thanx for ur comment

Blog Archive