THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 25, 2009

*Kami Hanya Beshfren*

yup.dats all.nothing more. antara aku ngn Saf xdak papa yg lebih. mmg.pada surface nampak macam kami ni kapel la, perfect match la mcm2 la la lg.kami rapat, share story, tlg each other, pangkah each other.bitchin n bastard-ing around the campus."dating" slalu kat court tapi nothing special.no love bond holds us. kami hanya besties.knuckles bestfren.ramai gak yg wat assumption yg kami kapel tp tlg r.kami kwn je.plus, mmg slalu pun kami kena kutuk pasai bba lovey dovey ni.so, nk stresskan skali lg saya

ADAM AR-RASHID

&

SAFENA ISFAZURA

IS JUST A BESHFREN!!!

12 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Wow..
chantek jer nama kedua-dua insan tue..
hehe..
xper..
mula2 beshfriend dulu ar..

**aCe+..
ada hadiah utk ace kat blog rekha..
nnt datang k..

hannah joe said...

mcm hana n razman pon dah kene gusip kot.
astaga~!

tp masa nama title post ni kat my blog..
i da leh agak..
mesti u n saf.
hak hak

aCe+ said...

rekha-thanx for the award.kami hanya akan stay as beshfren xkn kapel pny.tol x saf?

aCe+ said...

hannah joe- 2r.kalau beshfren ngn opposite sex musti kna gosip skali pny kan.ish2

not my story said...

babe..tak menahan kot..
haha..
to all = kami beshfren till end!
heee..=)
itu pasti and kekal sampai bila2...

aCe+ said...

saf- yeah!!! betui2. bestie till the end

not my story said...

yang peliknya i rasa org lain kat uitm tu ada je yang betfren laki ngn pompuan.. nape bila pasal kita je benda jadi cam famous?? haha for example hanna and razman,
marlina and izhar, sape lagi eh..
ahh byk ar..
tapi when it come to us..
wow..
tak menahan..hahaha

hannah joe said...

saf..
kami pon dah kene gusip.
tp bukan ngn budak dpa la..
other courses.
mmg sengal tol.
hak hak

aCe+ said...

saf-maybe kita menonjol sgt kot? agak r kan.ahaks

aCe+ said...

hannah joe- xpa r bdk2 cos len yg gossip.ni bdk2 dpa korang taw2 r cmna.ish2

not my story said...

adam, kita menonjol? whoa..hahaha..
yea maybe..=)
a'ah betul u babe, kita kena dgn budak course sendri..

hanna, kena dgn budak course lain xseperit rasanya dari kena dgn budak course sendri..

aCe+ said...

babe.of cos r.bdk cos sendri ari2 nk jumpa kot.

Blog Archive