THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

December 5, 2008

Aku Koyak Dan Buang Gambaq Kami Berdua Dalam Laut 3 hari Lepas kami Break

aku pun xtaw sebab pa aku wat.rasa mcm bodoh r plak.tapi aku dah wat nk wat cmna..mmg agak kebodohan or KEBABIAN bak kata adikku aimi..nk kata aku frust menonggeng lepaih kami break up tuh xdak r plak..ciap ble kata "YES..IM FREE AT LAST LAGI"..pastu ble plak pi celebrate karoke lg..peh..nyanyi plak lagu Andai Dapat Ku Undurkan Masa- AXL (betui ke tajuk dia ni??!!)..lagu bajet jiwang..ha2..aku nyanyi ciap tergelak2 lagi mua.. pastu ngn makan kat McD tgh2 malam..sepbek Akram ada teman aku..ha3..so? aku frust ke? xdak r..maybe time atas feri tuh time aku tgh shiok2 layan prasaan ambik feel angin laut tringat plak gambaq aku ngn nabila ada dalam wallet aku..pa lagi.aku ambik bawak klauq usha dulu buat kali terakhir pastu koyak tang muka dia muka aku aku jaga leklok r..pastu buang dlm laut..hahaha..Klise' kan? ntah ar..aku pun xtaw..tapi yg pasti im already get over her..the moment after i finish my break up meal at McD..ha3..maybe sebab tim etuh feeling kowt..hahaha..biaq r..benda dah wat..ha3





p/s-ni gambaq tuh..he3

6 Spits On My Face:

Anonymous said...

lax bro...
x yah sedih2 k..
gal kt luaq sana ada ramai lg k..
gemuk montel tembam mungil suma pun ada..
ni aku meor..
ak lupa password ak dgn id..

aCe+ said...

oit meor..pa la..pass ngn id sendri pun lupa ka..mana ada sedey..time atas feri tuh ntah rasa nk buang ja gabaq tuh.hahaha

nadhsamuel said...

When you are 18, I think it’s better to be on your own.For right now, you should satisfiy to be doing good assignment without having to worry about the demands of a romantic relationship anymore, isn't?~

aCe+ said...

well, u kinda rite..plus, to be honest i didnt wannna be in relation in first place.its just that im jealous to see all my friends in lovebird mode..i really comfortable being single..really..thanx for the reminder though

Ajeem said...

ada kalanya yang pahit itu ubat seperti mana ubat-ubatan dalam perubatan yang menyembuhkan penyakit tertentu. kekecewaan akan mematangkan diri malahan ia akan membuatkan diri kita menjadi lebih kuat dan tabah.tak payah frust menonggeng la bro..lepas ni akan rasa relax la tuu..hehee

aCe+ said...

ajeem-hahaha..betul2..aku setuju sgt..btw, aku bukan frust sgt pun..tp xtaw napa rasa nak koyak n buang gamabq kami tuh time aku tgh atas feri..ha2..skrg bila pikiq blk, cam bodoh pun ada..ha3

Blog Archive