THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

November 24, 2009

The Return Of The Doom Gang















same old shits, same old faces. tiap2 kali aku blk keja kat swenz kopitiam tiap2 sem break mesti ada kejutan baru pnya. first, this i i always known, the changes of menu.update, uptrown, mcm2 la.yg bebainya aku kena learn buat suma menu2 baru tu dlm first day of my comeback cuz in second day, i need to be ready to prepare for all the new menu for the customers. meaning, aku ble jadik waiter just for my first day. eversince aku mai keja. aku kena stat wat bar,wat roti, cashier, kitchen, suma2 la.i prefer waiter cuz its a lot easier but i guess i dun hav a choice huh? second suprise is that my sweet escape sem break runaway now already have a second branch. in megamall pacific.wow! i guess business is pretty gud huh boss eventhough most of us just fooling around the kopitiam when u r not around. hahaha*boss aku baca ayat ni mati aku*.thrid suprise, well gues what all of my old gang is also make a comeback to swenz. what the hell aite? well, usually aku ja la yg akan jadik pekerja senior kat swenz tu tapi skrg x dah, the senior2 swenz suma dah blk mai. aku pun xpaham. mcm xdak kat tempat laen nk keja, swenz gak depa dok mai blk.misah n ayu. ayu pekerja swenz sejak 2007 kot.dia keja 6 bulan pastu blah. skrg mai blk. dia kenai aku ja la kat swenz tu. skrg dah ble coop dah ngn suma. pastu misah pun dah blk mai dah kat swenz. awai taun ni dia balik pi sabah skrg dia blk mai blk. nk taw mn satu misah mn satu ayu? tgk kat gmbaq atas tu.yg chubby2 duduk tu misah, yg mamak look tu ayu.

4 Spits On My Face:

Syida Shukor said...

ahah ,adam , suka tengok u in pink ! :D

aCe+ said...

syida- ahaks. napa ek ramai sukja tgk i in pink? jambu sgt ke? ewwh! hahahaha

enyheartsdiamond said...

suke jugakkkk!:)

aCe+ said...

eny- arghh!!. xmau pakai pink dah r pasni. but uniform i pink, kena pakai gak r.

Blog Archive