THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

August 17, 2009

Why I Can't Be A Roxstar?

+untuk mahir dlm maen guitar, kita kena guna otak kiri, sorry aku type otak kanan+

+aku xpandai nak maintain beat, manjang lari jew+

+aku kalau vox aku guna sora anak tekak, jarang guna sora dari perut, n as the result sora aku slalu pecah+

+aku still xdak steady band mate+

+aku jenis layan suma type of rox music, kalau nak success in band kena first2 aku steady genre, exprimental rock susah nak survived ckit.+

+aku hanya pandai wat lirix in english, nk wat lirix melayu kantoi+

+aku pakai spec, susah nak head bang.+

+aku ejnis hangat2 tahi ayam dalam wat apa2 benda+

++determination aku pun low+



p/s- soem of the reasons or excuses.

8 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

teringin nak maen gitar tapi hangat2 cenggitu jer..

tak sungguh2...

kalau pandai maen kan bagus..?

boleh hibur diri sendiri..

hehe..

enyheartsdiamond said...

hey..buat lirik tu mmg kebolehan u..y not if i jd da vox;)

aCe+ said...

LOL- betul2. tapi dah i ni jenis yg malas n hanagt2 tahi ayam. ha3. dari form 3 dok blajaq maen sampai skrg xterer2 pun.ahaks

aCe+ said...

eny- orait gak, jom! kita wat band skali. nak?

enyheartsdiamond said...

nak!!!!!!!!!!
tp i bole nyanyi je..
xpe kn?;)

aCe+ said...

ble jew! pitching u maintain ke slalu lari.. jap2. u pny pitching ok rasanya. i dah dgq breakfast show u nyanyi

enyheartsdiamond said...

kalau record sendiri i rasa lari2 sket..

kalau karok2..i rasa pitching i x nmpak lari sgt;)

bole menegakkan bulu oma pon;)

haha~

aCe+ said...

eny- ble menegakkan bulu roma ? power r tuh! ooo. u pun layan karok ek.. i kat cini ble kata selang 2 hari skali karok. xdak hiburan len dah kat kedah ni

Blog Archive