THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

June 17, 2009

12 Cara Untuk Mengetahui Kamu Mencintai Seseorang

12:Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.

11:Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.

10:Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.

9:Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.

8:Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...

6:Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.

5:Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.

4:Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.

1:Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.

BUATLAH HAJAT KAMU SEKARANG. KAMU TAU APA YANG KAMU PALING INGINKAN.....*****HAMPIR.....!*****Poskan mesej ini kepada semua kawan anda dengan tajuk: 12 CARA UNTUK MENGETAHUI KAMU MENCINTAI SESEORANG*...Dan sesuatu yang baik akan berlaku malam ini....*Sekiranya tidak, kamu akan menyesalinya....


p/s- aku copy n paste post ni bukan sbb dia suro poskan kan suma org n aku akn menyesal kalau xbuat, aku post sbb post ni sweet sgt.plus, aku plg xpecaya benda2 yg kalau kita forward sumthing bad akan jadik kat kita, cmon lah. n plus, time aku baca post ni, theres only one person that dat i think about.hehehe.. FZBK

8 Spits On My Face:

nadhsamuel said...

ACE..MEmang betul punn..sedih pulak bile baca post nihh.sob3x..

aCe+ said...

sedih? ish3.ha3

nadhsamuel said...

betulll..

E said...

eh betoi ler benda ni..

aCe+ said...

nadhsamuel- hm...ntah la.

aCe+ said...

E- betulkan.ahaks

hannah joe said...

uhuk.. i miss him.
T_T

dlu da penah post kt blog lma.
xyh post da kot.
ahaks

aCe+ said...

hannah joe- ahaks. xpa, janji meaning dia sampai ke hati.ahaks

Blog Archive