THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

May 15, 2009

Punctual? Not My Style!

cmon la kan, aku dah stat keja balik kat Swenz Kopitiam dah 5 hari dah since aku stat cuti sem tapi skali pun xpenah sampai sblom pukui 9 or 9 tepat. paling awai aku sampai pun 9.05. tapi lg besh, 9.20 baru aku tunjuk muka kat Swenz. Manager aku, Joyce senyum ja usha aku. ha3. the truth is, aku mmg xpenah sampai awai pun.dulu Misah Dok keja lagi dia yg slalu tlg paunch card kat aku, skarang Misah dah balik Sabah xdak org nk punch kat aku dah.plus, aku ngn Ah May ja pun keja morning shift n plus skrg dah ada manager jaga time morning shift xble dah nk wat kedai tuu macam bapak kami punya. hai la Misah, pasai pa u brenti babe. kalu u stil keja, boss xkan ambik Joyce keja jadik manager pny, bos akan bagi kat u.skrg ni sapa nk tolong punch kat aku Misah.sob3. lebuq r, attendance allowance aku cmni.babi tol. xpa, esok aku try mai awai tgk. kita tgk ble ke x.hm, macam harapan ja? ish3!


aku ngn misah

2 Spits On My Face:

Sha said...

wah..u have 2 b punctual bro... susah nnt...

aCe+ said...

i'll try my best sha.he3. nope, i am trying.haha

Blog Archive