THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

March 7, 2009

Team Building DiPAC-My Side Of Story

aku bru ja blk dr Team Building DiPAC.besh siot camping ni.series.camp cmni yg aku carik.xseries sgt, xtegas sgt n xrelax sgt.walaupun aku letih,penat suma luka physically n luka dalaman(hati) tp still sonok.ada kayak, rempuh halangan mcm2 g r.series sonok.aku snap pic sampai dekat 200 kot.peh.thanx r sapa2 yg pasan n kata aku ni suka snap pics.mmg pun.kenangan berharga cmni, xkn xsnap kan.bkn slalu.thanx pada FaC2 suma, thanx sir2 n miss2 yg mai, thanx member2 lama n member2 baru aku kenai,team aku 5 Star-aku anip tok,ficecah n kak ani, thanx guys.
byk yg aku belajaq dr kem ni.bru aku antara suma benda kem yg penah aku pi kem ni plg sonok.kem kesat pun xble nk fight.3 benda penting yg aku blajaq under category of myself, frenship n patrioticism.first aku nk sentuh pasai diri aku dulu.ya, skrg aku ngaku.dgn berbesaq atinya aku ngaku, aku mmg panas baran n AKU PERLU MEMPERBAIKINYA.leadership mmg ada dlm diri aku.sir mahad sendri pun nmpk.whats gonna cause my leadership gone west is only my short fuse of temper n i have to control that.mulai skrg aku akan cuma blajaq control anger aku, sbb nk jdk leader mmg kena ada kesabaran yg tinggi.aku akan mulai control, start from today.i will, i'll do my besh, thanx for everyone that keeps reminding me on that matter, really thanx a lot.
secondly, friendship.lebih tepat, PART 3.kata lah apa hampa nk kata, kami mmg poyo,pulun, over or even PARTISM.tp one thing yg hampa xble nk denied.kami UNITE!!! ya mmg agak kerterlaluan action kami pada hari terakhir camping.kami suma part 3 kami baju sport day yg akmi design tu ramai2, suma pakai kot.mmg agak poyo n show off tapi apa yg kami nk tunjuk ialah kami UNITE.thats all.kami akan terus berusaha utk kekal begini sampai abih sem.series!utk2 member2 clas aku yg g kem, i luv u guys.u guys rox! aku, aimil,ajam,saf,imah, zati n aten.plus kuddus ngn diba skali r.sonok siot lepak2 ngn korang.agak keterlaluan r kan kita time makan lepak sesama sendiri yg.tp kita bukan xparticipate lgsg pu dlm activities suma.suma kita involve.ciap imah dpt award g kot.congrats imah.
Third n lastly, patrioticism.aku bru sedaq.ya, aku mmg sampah, xberguna sgt, choas maker, n all sort of thing tp aku baru sedaq satu kualiti yg ada dlm diri aku.aku patriotic siot.aktiviti last yg akmi buat dlm kem tu ialah acara yg kami kena wat bendera malaysia ramai2 suma org sklai n xble bersuara.halangan2 dia mmg byk r.FC2 suma akan mai halang.curik kami pny bahan n culik ahli2 kami suma.peh, sumpah payah.aku smpai lebam2 lutut n berdarah kaki kot.pas abih tu otw kami nk slamatkan member2 yg dah diculik FC2 suma suro stop.peh2 bapak brangin kot.pastu diorang suma saja nk bg hangat hati kami dgn mengutuk2 benda yg kami buat tuh, membara lagi aku.time tu bru aku sedaq, bila mai bab2 negara aku yg seriesly aku sayang, MALAYSIA aku mmg panas.aku syg MALAYSIA.no matter what.aku sanggup berkorban utk MALAYSIA.aku akan berjuang mmpertahankan MALAYSIA.siap time aktiviti tuh diorang asang lagu WARISAN kot.mmg feeling abih kot.kalau x xkn la imah sampai nangis2 kan.I HEART MALAYSIA.
itu ja la kot apa yg aku nk kongsi pasai TEAM BUILDING DiPAC.thanx to everyone n for everything.one thing for sure, im not the same person as i walked into the camp n after i walked out.I'VE CHANGE!! BETTER!!!

6 Spits On My Face:

not my story said...

camping best kan3?hee...=)

aCe+ said...

plg besh!!!

LadyEffa said...

Form in group n wat flag m'sia tue mmg m'nyedarkan kte byk bnda... besh ciot..

aCe+ said...

k.saffa- betui2.baru kita sedaq yg kita ni actually sayang negara kita n jalur gemilang.

not my story said...

whatever it is,wa respect la sama exco dipac and the team or crew yg organise all the activities!
tabik!

not my story said...
This comment has been removed by the author.

Blog Archive