THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 18, 2009

Hellhounds On My Back

ya aku mengaku aku mmg cpat panasa baran..one thing only, gi mampuih r!! aku cmni n aku xdak niat nk ubah diri aku, wat masa sekarang..kata r pa hampa nk kata, *ada aku kesah?!!(pinjam jap ayat K).ya kadang2 bila aku bersuara mmg kasaq mmg mintak penumbuk kat muka, kdg2 aku bersuara mmg mcm org nk gaduh, kdg2 bial aku bukak mulut mmg ramai yg terkejut n terasa hati..aku cuma nk nyatakan satu benda, dr dulu aku slalu ckp.
DONT JUDGE A BOOK JUST FROM ITS COVER
org2 yg first time jumpa aku slalunya akan bg bad impression ttg dri aku..aku xkesah..pimak r!!tp cuba tanya member2 aku yg dah lama kenai aku, dia suma dah masak ngn prangai aku, ngn sora aku yg kuatni, ngn ayat2 pedas yg kluaq dgn sleng penang aku ni, suma dah ble trima n diorangxdak masalah.bkn suam org perfek..dan aku xkan ubah diri aku utk org len.xpayah nk cuba..aku mmg cmni.mummy aku dah cuba sejak dr aku pandai mengeluarkan kata2, still xberjaya..*aku tetap diriku(pinjam lagu The Official).
kepada yg trasa ngn aku, korang xkenai aku dna aku hanya nk ckp, GO FUCK URSELF!!! aku xperlu nk explain satu persatu pasai diri aku kat hampa, plus hampa xdak hak nk meyebok!!! ini hal aku.kalau hampa nk kenai aku, hampa yg kena make an effort, aku xperlu wat apa2.lepak ngn aku dulu, sembang ngn aku dulu, smoke ngn aku dulu bru judge aku..jgn nk wat hero.suma org ble wat apa yg hampa wat.plus, aku xambik pusing langsung apa hampa nk kata..sedangkan pak guard yg cuba nk teguq aku pun kena maki blk ngn aku ni kan plak hampa, hahaha.xpyh buang ayaq liuq.
one more thing,bout respect n stuff..fuck it off!! sorry aku mmg susah ngn respek org..ada 3 golongan ja dlm dunia ni yg aku respect.first, org yg lagi tua dr aku yg mempunyai pertalian darah ngn aku..mummy aku, akak aku, abah aku..makcik pakcik2 aku yg prangai ntah ppa pun aku xrespek.second, golongn yg bg aku ilmu,pendidik.mummy aku pesan hormat org yg bg ilmu kat kita baru berkat, aku pegang nasihat mummy aku..thrid n last, GOLONGAN YANG TAW NAK RESPECT AKU BARU BLE AKU RESPECT DEPA!! sorry hampa xtermasuk dalam golongan yg aku respect..sebab setaw aku, hampa sama ja ngn aku..sampah yg ble di-recycle.tambahan aku x[enah nk aspect org utk respect aku..respek2 ni formla sgt, aku xminat.xdak r aku nk pggl ang ABANG or AKAK kalau aku xrespek hampa, kalau hampa xrespek aku..sorang ja dalam dunia ni yg sampai mati aku akan tetap pggl akak.NOOR HAWA, my big sis'..2r..kalau sapa2 yg rasa berbangga sbb aku penah pggl dia akak, cian kat hampa.dtas all just for formality that i had to considered, nothing more.
p/s-aku hidup ngn cara aku..kalau xble nk coop, BLAH!!!

4 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

aCe+..
naper neh?
takut plak aku..
ngeeeeee...

aCe+ said...

rekha- ala ada org nk crk pasai ngn i..menyebok ja lebih diorang tu padahal benda yg diorang sebokkan tu xdak ekna mengena pun ngn diorang.xpa jgn risau..im fine..cuma time post entry ni tgh piss ckit..thanx for ur concern babe

LotsOfLove-Pearls said...

adei..
gud ar kalau dah ok..

aCe+ said...

rekha-ok dah.jgn risau.i mmg cmni..cepat marah n cepat melatah

Blog Archive